ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ποια η κατάσταση του Υπάτιου Πατμάνογλου μετά τη βίαιη απώλεια της οικογένειάς του;...

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να του πάρει ο θάνατος ό,τι πολυτιμότερο είχε: την Αποστολία και τον Παυλάκη του.

Ο χαροκαμένος πατέρας Υπάτιος Πατμάνογλου προσπαθεί να σταθεί όρθιος στα πόδια του, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς, φίλους αλλά και όλη την Ελλάδα που θρηνεί για τον χαμό της οικογένειάς του.

«Ο φίλος μου έχει γίνει σκιά του εαυτού του, είναι με ηρεμιστικά και ακόμα δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε την πόρτα του» ανέφερε στην «Espresso» στενός φίλος του και πρόσθεσε:

«Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει υποστεί ένα ισχυρό σοκ. Είδε μπροστά στα μάτια του να χάνονται με τον πιο φρικτό τρόπο τα δύο πιο σημαντικά άτομα που είχε στη ζωή του. Προσπαθούμε να του συμπαρασταθούμε, αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Οι οικογένειες της κοπέλας και του ίδιου έχουν συγκλονιστεί, δεν μπορούν να μιλήσουν καν και ο θρήνος από τα σπίτια τους είναι αβάσταχτος».

«Τους βρήκε το κακό»

Ο ίδιος ανέφερε ότι τον τελευταίο σχεδόν ενάμιση μήνα ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την οικογένειά του ζούσαν στον Πειραιά, όπου ο 41χρονος είχε διοριστεί στην εκεί ΕΥΔΑΠ:

«Εφυγαν με προορισμό την Πτολεμαΐδα για να κάνουν εκεί Κούλουμα, αλλά δεν πρόλαβαν γιατί τους βρήκε το κακό. Ο φίλος μου είδε με τα μάτια του ό,τι φρικιαστικότερο μπορεί να αντέξει η ψυχή ενός ανθρώπου. Είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να καίγονται κι αυτός να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό για να τους βοηθήσει. Είναι συγκλονιστικό κι ελπίζουμε να μπορέσει κάποια στιγμή να ηρεμήσει, έστω και λίγο, η ψυχή του. Είναι κάτι που δυστυχώς θα κουβαλάει μια ζωή. Θα ζει με αυτό μέχρι να πεθάνει».

«Τους φίλησα και τους αποχαιρέτησα» είπε ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου συγκλονίζοντας και με δύναμη ψυχής περιέγραψε καρέ καρέ τις φρικιαστικές στιγμές, όταν η οικογένειά του χάθηκε μέσα σε μια κόλαση φωτιάς:

«Είδα τα πάντα. Σταμάτησα στο πάρκινγκ για να πάω να κάνω την ανάγκη μου. Το παιδί μου δεν κοιμόταν, ήταν ανήσυχο και γι’ αυτό δεν βγήκαν έξω. Μόλις μπήκα στην τουαλέτα, άκουσα έναν θόρυβο και αμέσως εκδηλώθηκε φωτιά.

Νομίζοντας ότι όλα έξω ήταν μια χαρά, έπεσα κάτω, έβαλα την μπλούζα στο πρόσωπο μπροστά για να μην εισπνέω καπνό και βγήκα έξω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Νόμιζα ότι μόνο στο κτίριο έγινε αυτό και όχι έξω, αλλά όταν βγήκα έξω είδα το αυτοκίνητό μου κομμένο στα δύο.

Προσπάθησα να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει, αλλά δεν τα κατάφερνα. Δεν φαινόταν ότι άλλο αυτοκίνητο είχε τρακάρει το δικό μου».
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top