ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Έχουν κάνει κι έχουν κάνει super deals οι πρωταθλητές, αν καταφέρουν κι αυτό τότε θα αφήσουν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Δε σας πάει το μυαλό με τίποτα!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλά μεγάλα deals τα τελευταία χρόνια επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Κι αυτό γιατί έχει καταφέρει να δικτυωθεί κατάλληλα στην ευρωπαϊκή αγορά, αναπτύσσοντας εξαιρετικές διασυνδέσεις με τους κορυφαίους μάνατζερ.

Γι' αυτό, πλέον, όποιος παίκτης "ξεπετάγεται" από τους Ερυθρόλευκους, αυτόματα μπαίνει και στο μάτι των σκάουτερς των ξένων ομάδων, ενώ αποκτά όλες τις προοπτικές να πάρει μια σπουδαία εκτός συνόρων μεταγραφή.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον νεαρό Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση για την ηλικία του, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη χρηματιστηριακή του αξία στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο.

Τι κι αν ο μικρός έχει ελάχιστες συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο καλών ξένων ομάδων.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι αν οι πρωταθλητές επιδιώξουν να πουλήσουν ...αύριο το πρωί τον παίκτη, μπορούν να τα καταφέρουν, ενώ το φοβερό είναι ότι λέγεται πως ο 18χρονος αμυντικός "πιάνει" ήδη -όσο κι αν ακούγεται απίστευτο- το ποσό των 6 εκ. ευρώ!

Βέβαια, στο Λιμάνι δε σκοπεύουν σε καμιά περίπτωση να βγάλουν από τώρα στο σφυρί τον παίκτη. Υπάρχει πρόθεση να καθιερωθεί στη θέση του, δηλαδή αυτή του στόπερ, κάτι που αναμένεται να κάνει ο Βασίλης Βούζας μέχρι το τέλος της σεζόν, να κάνει το "μπαμ", αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την αξία του, και μετά να εξετάσουν το ενδεχόμενο της πώλησης.

Πάντως, είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να βγάζει στη βιτρίνα την ...πραμάτεια του, προσελκύοντας μνηστήρες ακόμα και για παίκτες που έχουν ελάχιστες παραστάσεις.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top