ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
H Vikki Michele μεγάλωσε με την βιολογική της μητέρα και τον «πατέρα» της, έναν άντρα ο οποίος δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας. Για σχεδόν πέντε δεκαετίες, η ταυτότητα του βιολογικού της πατέρα αποτελούσε μυστικό. Είχαν κόψει επαφές με την μητέρα της Vikki το 1969.
Η Vikki μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου την αγαπούσαν και την στήριζαν, αλλά πάντα ένιωθε ότι κάτι δεν κολλούσε. Δεν το ήξερε τότε, αλλά κάποιος άλλος έξω στον κόσμο είχε το ίδιο συναίσθημα. Ο βιολογικός πατέρας της Vikki, ο Ian, δεν είχε μάθει ότι είχε κόρη. Ο Ian έκανε έναν γιο, που σήμαινε ότι η Vikki είχε έναν ετεροθαλή αδερφό που δεν γνώριζε την ύπαρξη της.
Η Vikki μεγάλωσε και έκανε την δική της οικογένεια. Μια μέρα, ο άντρας που την μεγάλωσε, πέθανε και τότε αποκαλύφθηκε η αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του πατέρα της. Έτσι, ξεκίνησε να αναζητά τον Ian. Είχε μόνο το όνομα του και μερικές παλιές φωτογραφίες. Η Vikki έψαξε στο Facebook και στο Google.
Έστειλε δεκάδες γράμματα σε ενορίες σε διάφορες χώρες και άφησε πάνω από 140 ηχητικά μηνύματα, καλώντας όποιον είχε το επώνυμο του Ian στην πόλη που ήξερε ότι έμενε παλιότερα. Ήλπιζε ότι κάποιος θα τον γνώριζε ή θα είχε σχέσεις μαζί του.
Ένα βράδυ πριν τις Ευχαριστίες, η Vikki πρόσθεσε έναν τελευταίο αριθμό στην λίστα της. Άφησε μήνυμα, λέγοντας ότι έψαχνε απλά έναν φίλο της μητέρας της.
Το επόμενο πρωινό, η Vikki και η οικογένεια της συγκεντρώθηκαν στο τραπέζι για το γεύμα των Ευχαριστιών. Αλλά πριν καθίσει, έλεγξε τα e-mail της – και έπαθε πλάκα με αυτό που διάβασε!
Δείτε την συνέχεια της ιστορίας στο παρακάτω βίντεο:

stroumfaki.gr
Πηγή 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top