ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Λέτε να το δούμε κι αυτό; Μετά από τόσα χρόνια; Γιατί ψήνεται να γυρίσει στην έδρα του ΠΑΟΚ κάποιος που σίγουρα θα «τρελάνει» τους οπαδούς! Ποιος να είναι, ποιος να είναι...

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Γιώργου Δώνη, που όχι μόνο αποτελεί διακαή πόθο του Αλέξη Κούγια, αλλά έχει δεχθεί και ανοιχτή πρόταση από τον γνωστό ποινικολόγο!

Χθες ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με την Ουγγαρία, στο οποίο αγωνίστηκε και ο γιος του, Τάσος. Η παρουσία δεν έκανε και τόσο …καλή εντύπωση στους ΠΑΟΚτσήδες λόγω του πως έφυγε ο Έλληνας προπονητής από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Υπάρχει, όμως, η περίπτωση ο Γιώργος Δώνης να επιστρέψει ξανά στην Τούμπα και μάλιστα …πολύ σύντομα! Αυτό θα συμβεί εάν γίνει ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, η οποία στις 2 Απριλίου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Λέτε η επιστροφή του Δώνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις "περιπέτειές" του σε Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να συνδυαστεί με την επιστροφή του στην Τούμπα; Εάν γίνει αυτό, είναι σίγουρο πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δε θα τον υποδεχθεί με ...χειροκροτήματα!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top