ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένα νέο βίντεο - σοκ που ήρθε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει τις δραματικές στιγμές που προηγήθηκαν του τραγικότατου δυστυχήματος, που κόστισε τη ζωή στη 14χρονη Κατερίνα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.


Η άτυχη 14χρονη το βράδυ της Παρασκευής, στο δρόμο της επιστροφής από το φροντιστήριο στο σπίτι της, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. που οδηγούσε 18χρονος, το οποίο την τραυμάτισε σοβαρά. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο κοντινό Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, από κει διαμετακομίστηκε στη Βέροια, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα της κατάστασής της, και πρότειναν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της, η 14χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.




Σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε μέχρι χθες, η Κατερίνα πήγε να διασχίσει τη διάβαση που βρίσκεται στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας και λίγο πριν ανέβει το πεζοδρόμιο ή λίγο μετά, αφού ανέβηκε, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω της και την παρέσυρε.


Όπως όμως φαίνεται στο βίντεο, η Κατερίνα δεν πέρασε από την διάβαση του Κέντρου Υγείας αλλά πολύ πριν φτάσει εκεί. Τα νέα στοιχεία, υποστηρίζουν ότι η Κατερίνα καθώς επέστρεφε από το φροντιστήριο, βγήκε στην οδό Βενιζέλου και πέρασε απέναντι, στη δεξιά πλευρά του δρόμου που βρίσκεται και το σπίτι της.


Τα νέα στοιχεία δεν αλλάζουν και πολύ το τραγικό γεγονός και τις ευθύνες του 18χρονου οδηγού, αλλά δείχνουν την προνοητικότητα της Κατερίνας να μην εμπιστευτεί το χειροκίνητο φανάρι, στο οποίο λίγοι σταματούν, αλλά να περάσει το δρόμο από διαφορετικό σημείο ώστε να σιγουρέψει την πορεία της, χωρίς δυστυχώς να μπορεί να υπολογίσει το επερχόμενο κακό.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top