ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Keanu Reeves είναι ένας αγαπητός διάσημος ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε δραματικούς και κωμικούς ρόλους. Αλλά τελευταία μοιράζεται με τον κόσμο τις σκέψεις του, κάτι που δεν κάνουν οι περισσότεροι διάσημοι.
Το τελευταίο που δημοσίευσε ήταν το εξής:
“Δεν μπορώ να είμαι μέρος του κόσμου, όπου οι άντρες ντύνουν τις γυναίκες τους σαν ιερόδουλες, δείχνοντας τα πάντα, που θα έπρεπε να προφυλάσσονται.
Όπου δεν υπάρχει καμία αξία τιμής και αξιοπρέπειας, όταν θα έπρεπε να στηρίζονται πάνω τους, όταν λένε «Υπόσχομαι». Όπου οι γυναίκες δεν θέλουν παιδιά, και οι άντρες δεν θέλουν οικογένεια.
Όπου τα ψώνια θεωρούν τον εαυτό τους επιτυχημένο πίσω από το τιμόνι του αμαξιού του πατέρα 
τους, και ένας πατέρας με κάποια δύναμη, που προσπαθεί να αποδείξει ότι είσαι ένα τίποτα.
Όπου οι άνθρωποι δηλώνουν ψευδώς ότι πιστεύουν στο Θεό με ένα σφηνάκι αλκοόλ στο χέρι τους, και η έλλειψη κατανόησης της θρησκείας τους.
Όπου η ζήλια θεωρείται ντροπή, και η μετριοφροσύνη θεωρείται μειονέκτημα.
Όπου οι άνθρωποι ξέχασαν την αγάπη, αλλά απλά ψάχνουν για τον καλύτερο σύντροφο.
Όπου οι άνθρωποι επιδιορθώνουν το παραμικρό στο αυτοκίνητό τους, χωρίς να λυπούνται χρήματα, χρόνο ή τον εαυτό τους, και δείχνουν τόσο φτωχοί, που μόνο το αυτοκίνητό τους μπορεί να το κρύψει.
Όπου τα αγόρια χαλάνε τα χρήματα των γονιών τους στα κλαμπ, πιθηκίζοντας υπό τους πρωτόγονους ήχους, και τα κορίτσια να τα ερωτεύονται για αυτό.
Όπου οι άντρες και οι γυναίκες δεν ξεχωρίζουν πια μεταξύ τους, και όπου όλο αυτό ονομάζεται ελευθερία επιλογής, αλλά όσοι διαλέγουν ένα διαφορετικό μονοπάτι χαρακτηρίζονται ως καθυστερημένοι τύραννοι.
Διάλεξα το δικό μου μονοπάτι, αλλά είναι κρίμα που δεν βρήκα παρόμοια κατανόηση στους ανθρώπους που ευχόμουν να το καταλάβουν καλύτερα από όλους…“
Πηγή: fanpage.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top