ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τα πραγματικά -χοντρά- λάθη που κόστισαν στην ομάδα του Πειραιά και για τα οποία κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει έστω και μία αναφορά. Έχει κάποιος αντίρρηση;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να έχασε με ...τυχερό γκολ, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι στο ΟΑΚΑ παρουσίασε άθλια εικόνα, με κύριο υπεύθυνο τον Πάουλο Μπέντο.

Σε όποιον τομέα και να εστιάσει κανείς, ο Πορτογάλος βαθμολογείται κάτω του μετρίου. Αρχικά, λόγω ορισμένων αδιανόητων επιλογών του όσον αφορά στον καταρτισμό της αποστολής και της ενδεκάδας. Ο Μπέντο επέλεξε να αφήσει για ακόμα μια φορά εκτός αποστολής έναν επιθετικό που δείχνει καλά δείγματα, τον Ανσαριφάρντ, για χάρη του αρνητικού Καρντόσο. Βέβαια, ο Παραγουανός εν τέλει δεν αγωνίστηκε καν, παρά το γεγονός ότι ο Ιντέγε ήταν κάκιστος και προφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο και σοβαρό τραυματισμό του. 

Φυσικά, ανεξήγητη παραμένει και η επιμονή του στο να αφήνει σε κάθε ματς στον Πειραιά τους Ντομίνγκες, Καμπιάσο και Μάριν. Ειδικά οι δυο πρώτοι έχουν φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι στην καριέρα τους και θα μπορούσαν να μεταδώσουν ηρεμία και να προσφέρουν λύσεις στους συμπαίκτες τους, την ώρα που αυτοί τα έβρισκαν σκούρα κόντρα στην ψυχωμένη ΑΕΚ.

Παράλληλα, ήταν εμφανές πως η ομάδα που παρέταξε ο Πορτογάλος δεν ήταν καθόλου καλά προετοιμασμένη ψυχολογικά. Ενώ οι αντίπαλοι παίκτες έτρωγαν σίδερα, οι Ερυθρόλευκοι έχαναν σχεδόν κάθε μονομαχία. Βλέποντας το ματς να μην κυλά όπως θα ήθελαν, η συγκέντρωσή πήγε …περίπατο, γεγονός που οδήγησε σε πολλά νεύρα και αψυχολόγητες ενέργειες. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα 3/4 την αμυντικής τετράδας (Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας) είχαν δεχθεί κάρτες από τα πρώτα λεπτά!

Όσο για την αγωνιστική προετοιμασία, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, η λέξη "ελλιπής" μάλλον δεν είναι ικανή να την περιγράψει. Η αποψινή εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν σα να βλέπει κανείς σε …επανάληψη το ματς με την Οσμάνλισπορ. Κανένα σχέδιο, ελάχιστοι συνδυασμοί και επιθέσεις της προκοπής κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε και τίποτα …θηρία στην άμυνα, αλλά τον -αρνητικό πρωταγωνιστή στο ματς του α' γύρου- Λαμπρόπουλο και τον Κολοβέτσιο στα στόπερ και τον Βράνιες ως κατά συνθήκη δεξιό μπακ...

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top