Γεύση έντονη από τον παστουρμά με αρώματα μπαχαρικών από το τσιμένι. Μια συνταγή κατάλληλη για μεζεδάκια και ουζάκια.
Υλικά
8 φύλλα κρούστας
15 φέτες παστουρμάς ψιλοκομμένες
10 φέτες ντομάτας κομμένες στρογγυλές (μετρίου πάχους)
10 φέτες κασέρι (μέτρια κομμένες)
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Λαδώνετε ένα ταψάκι και στρώνετε 4 φύλλα κρούστας, αφού τα λαδώσετε το κάθε ένα χωριστά.
Στρώνετε πρώτα το κασέρι (φέτες), μετά τον παστουρμά και τέλος τις
ντομάτες. Καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας, αφού τα λαδώσετε.
Ψήνετε στους 180 °C για 30".
Tips: Πριν βάλετε την παστουρμαδόπιτα να ψηθεί, εάν θέλετε, αλείψτε την
επιφάνεια με κρόκο αυγού και σουσάμι. Το τσιμένι είναι το μπαχαρικό που
έχει ο παστουρμάς γύρω γύρω. Αν δεν θέλετε έντονη γεύση αφαιρέστε το.
gourmed.gr
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.