ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο Πανιώνιος βάζει τα γυαλιά σε όλους με την απίστευτη φετινή πορεία. Ποιος όμως απέδειξε ότι αξίζει μια θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ από... χθες με την εμφάνιση του;

Σε μια σεζόν που ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ «ψάχνονται», ενώ ο Ολυμπιακός είναι μεν πρώτος, αλλά αποδοκιμάζεται σχεδόν κάθε εβδομάδα, ο Πανιώνιος τους δείχνει τον δρόμο. Με ελάχιστο μπάτζετ και χτισμένος πάνω σε έναν αμιγώς ελληνικό «κορμό» ο Ιστορικός παρουσιάζει ένα εντυπωσιακά δεμένο και αποτελεσματικό σύνολο και βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ειδικά απόψε στο «Καραϊσκάκης» φάνηκε το μέταλλο και ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας. Ουσιαστικά, ο… μισός Πανιώνιος κατέβηκε να παίξει κόντρα στον πρωτοπόρο και σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή Ολυμπιακό και παρέδωσε σεμινάριο ομαδικής λειτουργίας. Χωρίς τους Μπεν, Ρισβάνη, Γιαννιώτη και Μασούντ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρήκε τον τρόπο να παρουσιάσει μια ομάδα απόλυτα πειθαρχημένη που κράτησε με σχετική ευκολία το μηδέν και είχε ορισμένες ευκαιρίες να πετύχει μεγαλύτερο σκορ από το 1-0.

Πολλά ακούγονται γενικώς για την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τις σχέσεις της με τον Ολυμπιακό, ωστόσο απόψε δόθηκαν απαντήσεις και μάλιστα εκκωφαντικές. Τον Ιανουάριο οι Κυανέρυθροι πούλησαν τον Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό, ενώ ο εκ των απόντων σήμερα, Γιαννιώτης είναι δανεικός από τους πρωταθλητές. Αντίστοιχα, ο Μπεν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά, ενώ και ο έτερος απών, Ρισβάνης, έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τους Ερυθρολεύκους.

Υπάρχει, όμως και ο Μανώλης Σιώπης. Ο Έλληνας μέσος λέγεται ότι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο όχι μόνο έπαιξε απόψε, αλλά ήταν και καταλύτης στη μεγάλη νίκη πραγματοποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση. Όλα αυτά τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι έχουν τεράστιο πρόβλημα στα χαφ, ειδικά από τη στιγμή που πούλησαν τον Μιλιβόγεβιτς χωρίς να τον αντικαταστήσουν. Θυμίζουμε, ότι ο Έλληνας αμυντικός μέσος είχε «παίξει» πολύ έντονα και ως υποψήφιος αντικαταστάτης του «Μίλι», αλλά οι Πειραιώτες επέλεξαν να μην προχωρήσουν από τώρα στην απόκτησή του και απόψε είδαν ξεκάθαρα τι έχασαν!

Παράλληλα, ακόμα ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Κυριάκος Σαββίδης, ο οποίος δεν χωρούσε στον ΠΑΟΚ, όμως δείχνει αναγεννημένος ως δανεικός στη Νέα Σμύρνη.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top