ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κι όμως, όσο κι αν ακούγεται παράλογο, διεθνής ποδοσφαιριστής αρνείται πρόταση από άλλο πλανήτη και θέλει να μείνει στην ομάδα του!


Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Ιντέγιε συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, κυκλοφόρησε ότι η κινέζικη ομάδα έχει βάλει στο μάτι και τον Κώστα Μήτρογλου, προσφέροντας επίσης ένα τρελό ποσό.


Όπως γράφτηκε, ομάδα στην Κίνα προσφέρει στην Μπενφίκα τα χρήματα της ρήτρας αποδέσμευσης του Έλληνας, δηλαδή 45 εκ. ευρώ, κάτι που, πάντως, δεν ισχύει, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog.


Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη επίσημη προσφορά που έχουν καταθέσει η Κινέζοι για τον διεθνή φορ αγγίζει τα 30 εκ. ευρώ, ποσό που επίσης θεωρείται εξαιρετικά μεγάλο, αλλά δε δείχνει ικανό να ...συγκινήσει ούτε την πορτογαλική ομάδα, αλλά ούτε και τον παίκτη!



Πάντως, οι Κινέζοι, που δείχνουν ...τρελαμένοι με τον Έλληνα άσο, ασκούν τρομερές πιέσεις για να πείσουν τις δύο πλευρές και, μάλιστα, εκτιμάται ότι θα επανέλθουν με ακόμα μεγαλύτερη πρόταση.


Μόνο τυχαίο δε είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι στον παίκτη προσφέρουν κλειστό τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές -κρατιέστε;- 25 εκ. ευρώ!!! Πρόκειται, βεβαίως, για ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο, που, πάντως, δεν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής τον Μήτρογλου, ο οποίος θέλει, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, να παραμείνει στην Μπενφίκα.


Βλέπετε, ο Κώστας κάνει εξαιρετική σεζόν στην Πορτογαλία, έχει μπροστά του την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρεί ότι αν συνεχίσει να σκοράρει κατά ριπάς θα αυξήσει κι άλλο τις μετοχές του, για να προσελκύσει μνηστήρες από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όχι από το ..."νεκροταφείο" του ποδοσφαίρου. Είναι θετικό, βεβαίως, για τον παίκτη πως θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά από την άλλη δεν είναι κι ό,τι πιο εύκολο να λες όχι σε τόσα χρήματα...


Πηγή: sportdog.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top