ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Καθαρά Δευτέρα 2017: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Για αύριο, Πέμπτη (23/02/2017) στην Αττική, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, (ΕΜΥ) ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νοτιά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Έρχονται βροχές από την Παρασκευή

Την Παρασκευή (24/02) προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πού θα βρέξει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 

Το Σάββατο (25/02) αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια που βαθμιαία θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 τοπικά στα πελάγη 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή (26/02) προβλέπεται να σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.
Την Καθαρά Δευτέρα (27/02) αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Την Τρίτη (28/02) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Βαθμιαία λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top