ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με την ψυχολόγο Δρ Σούζαν Βαβέλ, τα συναισθήματα επηρεάζουν τους χρόνιους πόνους. Λέει πως ο χρόνιος πόνος, πέρα της σωματικής βλάβης, μπορεί να προκληθεί από άγχος και συναισθηματικά ζητήματα.
Ας ρίξουμε μια ματιά τι δηλώνει ο πόνος για τις συναισθηματικές καταστάσεις του ατόμου.

Κεφάλι
Οι πονοκέφαλοι μπορεί να προκληθούν από την αγχώδη ζωή. Αν κάποιος έχει χρόνιες κεφαλαλγίες , Θα πρέπει να αφιερώνει κάποιο χρόνο για τον εαυτό τους σε καθημερινή βάση. Το να χαλαρώσετε μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το σώμα σας από τον πόνο στο κεφάλι.
Λαιμός
Ο πόνος στον αυχένα υποδηλώνει την ανάγκη της συγχώρεσης. Μπορεί να σχετίζεται με το συγχωρήσετε τον εαυτό σας ή να συγχωρήσετε κάποιο άλλο πρόσωπο. Είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωθείτε σε πράγματα που αγαπάτε στον εαυτό σας ή σε ό, τι οι άλλοι αγαπούν σε σας.
Ώμοι
Ο πόνος στους ώμους είναι σημάδι ότι άτομο φέρει ένα βαρύ συναισθηματικό φορτίο. Οι ώμοι κουβαλούν τα πάντα. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα μοιραστείτε το φορτίο με τους φίλους ή την οικογένεια σας.
Πάνω μέρος της πλάτης
Η άνω οσφυαλγία εκδηλώνει έλλειψη συναισθηματικής στήριξης. Πιθανώς το άτομο κρατάει πίσω τα συναισθήματα του ή να αισθάνεται πως δεν τον εκτιμούν. Απλά μιλήστε για το πως νιώθετε με το σύντροφό σας ή ένα στενό φίλο.
Κάτω μέρος της πλάτης
Πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης δείχνει πως το πρόσωπο αυτό έχει οικονομικές ανησυχίες. Καθίστε και επικεντρωθείτε στην διαχείριση των χρημάτων.
Αγκώνες
Πόνος στον αγκώνα και πόνος στο μπράτσο σημαίνει έλλειψη ευελιξίας. Προσπαθήστε να μην αντισταθείτε στις φυσικές αλλαγές στη ζωή σας.
Χέρια
Πόνος στα χέρια μπορεί να προκληθεί από την έλλειψη φίλων. Προσπαθήστε να συναντήσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας.
Γοφοί
Ο φόβος της αλλαγής,της μετακίνησης ή της αναμονής του να λάβετε μια μεγάλη απόφαση μπορεί να προκαλέσει τον πόνο του ισχίου. Κάντε τις αλλαγές που πρέπει βήμα-βήμα.
Γόνατα
Ο πόνος στο γόνατο είναι ένα σημάδι της υψηλής αυτοεκτίμησης. Ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε κάποια εθελοντική εργασία και να θυμάστε κανείς δεν είναι τέλειος.
Γάμπες
Ο πόνος στη γάμπα προκαλείται από το στρες, τη συναισθηματική ένταση ή τη ζήλια. Ίσως είναι καιρός να αφήσεις την ζήλια ή οποιοδήποτε μεγάλο παράγοντα άγχους στη ζωή σας.
Αστράγαλοι
Ο πόνος στον αστράγαλο σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερη ευχαρίστηση στη ζωή σας. Προσπαθήστε να απολαύσετε τα μικρά πράγματα και κάθε στιγμή της ζωής σας.
Πόδια
Ο πόνος στο πόδι παρουσιάζεται αν παλεύετε με την κατάθλιψη. Η κατάθλιψη είναι μια συγκεκριμένη ασθένεια, αλλά για αρχή προσπαθήστε να βρείτε ένα νέο χόμπι ή απλά να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο ζώο.
Μετάφραση: AdRianna Gkika – proionta-tis-fisis.com
healthylifestylezone.com
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top