ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η αλήθεια είναι ότι η Μελάνια Τραμπ το προσπάθησε πολύ... αλλά η Ιβάνκα έλαμψε και κέρδισε τις εντυπώσεις. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, όσοι λένε ότι κόρη του Τραμπ είναι η πραγματική Πρώτη Κυρία. Ας δούμε πως η Ιβάνκα "έσβησε" την Μελάνια και κατάφερε να είναι το πιο λαμπερό πρόσωπο στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Μπορεί η Μελάνια να... επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα για την ορκωμοσία το οποίο ήταν σικ και θύμιζε Τζάκι Κένεντι ωστόσο η Ιβάνκα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερο λευκό σύνολο που φορούσε. Χαμογελαστή και έχοντας στο πλευρό της πάντα τον άντρα της έκανε ακόμη και τον... Μπιλ Κλίντον να χαζέψει.

Η σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ έμοιαζε να έχει... ύφος ενώ ακόμη κι όταν χαμογελούσε δεν φαινόταν να το εννοεί. Αντίθετα, η Ιβάνκα δεν σταμάτησε να χαμογελάει ούτε λεπτό και έδειχνε προσιτή.




Η Μελάνια ήταν θαμπή, όμως, και στον πρώτο χορό... Φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ είχε μία λεπτή μεταξωτή κόκκινη κορδέλα στη μέση. 




Πρόκειται για μία δημιουργία του Herve Pierre, ενός σχεδιαστή με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος άρχισε να εργάζεται μόνος του αποχωρώντας από τον οίκο Carolina Herrera. Μάλιστα, το φόρεμα προέκυψε έπειτα από συνεργασία της Πρώτης Κυρίας με τον σχεδιαστή.



Όλοι την “χάζευαν” μέχρι ωστόσο να κάνει την είσοδο της η Ιβάνκα Τραμπ, φορώντας ένα φόρεμα που θα ταίριαζε σε πριγκίπισσα. Επέλεξε ένα φόρεμα σε nude απόχρωση κεντημένο στο πάνω μέρος με swarovski του οίκου Carolina Herrera.




Και ενώ η Πρώτη Κυρία χόρευε με τον σύζυγο της και Πρόεδρο των ΗΠΑ και έδειχνε... στρυφνή, η Ιβάνκα χόρευε με τον σύζυγο της και έδειχνε πιο ερωτευμένη από ποτέ.




Ήταν τόσο ευτυχισμένη που χαμογελούσε συνέχεια ενώ φεύγοντας έστελνε και φιλιά στον κόσμο, που η αλήθεια είναι ότι την έχει αγκαλιάσει... εν αντιθέσει με την μητριά της!





Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top