ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώθηκε με την...

Mercedes να ανακοινώνει την αποχώρηση του Paddy Lowe. O Βρετανός εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας στα μέσα του 2013 και είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση των τριών συνεχόμενων νταμπλ.

Όπως εδώ και καιρό ψιθυρίζεται, η νέα πρόκληση του Lowe θα είναι να επαναφέρει την ομάδα της Williams στο δρόμο των επιτυχιών...
Τη θέση του στη Mercedes αναμένεται να πάρει ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ferrari, James Allison.

Kι αν η είδηση για το διαζύγιο ανάμεσα στη Mercedes και τον Lowe ήταν αναμενόμενη, το ίδιο δεν ισχύει για την απόφαση του αγωνιστικού διευθυντή της ομάδας της Renault, Frederic Vasseur να παραιτηθεί. Ο Γάλλος με άκρως πετυχημένη πορεία στις μικρότερες κατηγορίες με την ART Grand Prix, την οποία ίδρυσε σε συνεργασία με τον Nicolas Todt, εντάχθηκε στο δυναμικό της Renault στις αρχές του 2016 και μαζί με τον Cyril Abiteboul ανέλαβαν να ηγηθούν της νέας προσπάθειας της εταιρείας που επέστρεψε ως κατασκευαστής στην Formula 1.

Στα μέσα της χρονιάς ο Vasseur ανέλαβε ρόλο επικεφαλής της ομάδας με τον Abiteboul να μετακομίζει στο εργοστάσιο του Enstone για να βοηθήσει στην οργάνωσή του και την εύρυθμη λειτουργία του.

Το τέλος της σεζόν βρήκε τη Renault στην 9η θέση του Πρωταθλήματος με συγκομιδή 8 βαθμούς και καλύτερο αποτέλεσμα την 7η θέση του Kevin Magnussen στο Grand Prix του Sochi.
O λόγος που οδήγησε τον Γάλλο μηχανικό στην πόρτα της εξόδου είναι η διάσταση απόψεων που είχε με άλλα κορυφαία στελέχη της Renault F1 σχετικά με τον τρόπο διοίκησης της ομάδας.

Πηγή
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top