ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Στις θεωρίες γύρω από το ποιος οδηγούσε εντάσσεται και εκείνη που θέλει γύρω από τον θάνατο του 33χρονου τραγουδιστή να έχει στηθεί ένα «παιχνίδι» για τις αποζημιώσεις που θα λάβουν τα δύο κορίτσια...

Όπως σημειώνουν νομικοί κύκλοι στο «Εθνος» από την στιγμή που η ασφάλεια του μοιραίου τζιπ ήταν μεικτή, «Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος σε όποιον προκαλέσω ζημιά ως οδηγός πληρώνει η ασφαλιστική μου και αποκαθιστά τις ζημιές στο αυτοκίνητο μου και προς τρίτους. Εαν από το ατύχημα υπάρχουν  τραυματίες και ο οδηγός είναι νεκρός, η ασφαλιστική θα κληθεί να αποζημιώσει και θα είναι στην δική της ευχέρεια εάν θα διεκδικήσει τα χρήματα από την οικογένεια του θανόντα εφόσον εκείνος οδηγούσε το όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ…» και συμπληρώνεται: «Η αποζημίωση των τραυματιών μπορεί να είναι υψηλή ειδικά όταν πέρα από την ηθική βλάβη υπολογιστούν σε αυτή και η απώλεια εισοδήματος για όσο καιρό έμεινε εκτός εργασίας, τα έξοδα νοσηλείας και η πρόσληψη οικιακών βοηθών ή αποκλειστικών νοσοκόμων! Εαν δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο θανών τότε η οικογένεια του μπορεί να ζητήσει αποζημίωση για ψυχική οδύνη...».

Σε κάθε περίπτωση η διαδρομή της υπόθεσης Παντελίδη στα δικαστήρια θα έχει δύο σκέλη, το αστικό (αποζημιώσεις) και το ποινικό. Η συγκεκριμένη υπόθεση παντως αναμένεται να παραπέμφθει στο ακροατήριο εαν οι δικηγόροι της οικογένειας Παντελίδη καταθέσουν εναντίον της Φρόσως Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, κάτι το οποίο – όπως αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα- δεν έχει γίνει ακόμη, και περιμένουν να βγάλει απόφαση ο εισαγγελέας!

Πηγή: youweekly.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top