ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ζεστές σκέψεις στο Λιμάνι για μία ακόμα κίνηση μέσα στο Γενάρη! Πού θέλουν ενίσχυση οι «ερυθρόλευκοι» και γιατί; Ποιο είναι το μεγάλο δίλημμα;

Κάθε μέρα που περνά φαντάζει όλο και πιο πιθανό για τον Ολυμπιακό να προχωρήσει, τελικά, σε κίνηση για την απόκτηση στόπερ... Αυτό, δηλαδή, που πριν από λίγες έμοιαζε ως εξαιρετικά απίθανο και από το Λιμάνι έβγαινε ένα κλίμα για "Σισοκό και τέλος στις μεταγραφές", δε μοιάζει τώρα να έχει ισχύ.

Ο κόσμος γκρινιάζει, οι υποχρεώσεις περιμένουν κάθε φορά και πιο απαιτητικές, ο Βιάνα δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο, ο Ντα Κόστα θα λείπει για καιρό ακόμα, ο Μποτία είναι τραυματίας από το παιχνίδι με την Ξάνθη και επειδή είναι βαρύ σκαρί μπορεί να πάρει καιρό να συνέλθει (ενώ επίσης τραβάει φέτος τις κάρτες… σα μαγνήτης) και ο Ρέτσος θέλει ακόμα αρκετές εμπειρίες για να καθιερωθεί στο κέντρο της "ερυθρόλευκης" άμυνας, δείχνοντας προς το παρόν να παίζει καλύτερα στα άκρα αυτής.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει τελικά απόφαση να την κάνει την κίνηση για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, ωστόσο φαίνεται να επικρατεί προβληματισμός για το αν πρέπει τώρα να κινηθεί για πρωτοκλασάτο παίκτη στην αγορά ή για κάποιον που να ξέρει την ομάδα, αλλά να μην κοστίσει πολλά και να έρθει σαν ...μπάλωμα μέχρι το καλοκαίρι.

Στην πρώτη περίπτωση είναι δύσκολο να βρεθεί τον χειμώνα η ιδανική περίπτωση, καθώς ο χρόνος πιέζει και οι περιπτώσεις που συμφέρουν και οικονομικά είναι ελάχιστες. Για τη δεύτερη περίπτωση, είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει ήδη με δύο "δικά του" παιδιά, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Τάσο Αυλωνίτη. Όμως, καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί κλεισμένη.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αβραάμ ζητάει ένα σεβαστό ποσό για να υπογράψει και δεν είναι διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις στο κασέ του (άλλωστε έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα), ο δε Αυλωνίτης ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πολύ ύπουλο τραυματισμό (σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών) και στο Λιμάνι δεν είναι 100% βέβαιοι ότι θα βγάλει τη σεζόν χωρίς περεταίρω προβλήματα.

Όλα τα παραπάνω μαζί με το γεγονός ότι η ομάδα δίνει κάθε 3-4 μέρες ματς δημιουργούν στάση αναμονής, αλλά δεν αποκλείεται από την Πλατεία Αλεξάνδρας να φορτσάρουν άμεσα για την απόκτηση στόπερ, μια και δείχνουν πολύ «ζεστοί» στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ήδη δύο πολύ δυνατές προσθήκες (Ανσαριφάρντ και Σισοκό) στο ενεργητικό τους!
Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top