ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο Ολυμπιακός πέταξε δύο βαθμούς στα Χανιά, αλλά πάνω απ’ όλα σκόρπισε κάθε ελπίδα να καθιερωθεί (από) φέτος σαν κεντρικό αμυντικό δίδυμο αυτό των πιτσιρικάδων, Ρέτσου και Βιάνα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού «βράζει» από χθες με την εμμονή του Πάουλο Μπέντο να καθιερώσει στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας ένα αμούστακο παιδί, 21 ετών, όπως τον Μπρούνο Βιάνα και στο Λιμάνι φαίνεται πως ήδη κάνουν σοβαρές σκέψεις να παρακάμψουν την επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή για να μην αποκτηθεί άλλος στόπερ και να προχωρήσουν στην ενίσχυση του ερυθρόλευκου κέντρου άμυνας.

Στην πραγματικότητα, δηλαδή, μπορεί να προκύψει και κάτι θετικό από το χθεσινό «ναυάγιο» στα μετόπισθεν, μια και ακόμα υπάρχει αρκετός χρόνος στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και σαφής γνώση ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν είναι έτοιμος ακόμα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ότι δεν μπορεί να μάθει τη θέση πληρώνοντας ο Ολυμπιακός με απώλειες βαθμών.

Ετσι, ίσως τελικά και να γίνει μεταγραφή στόπερ με απόφαση της διοίκησης, όπως ακριβώς έγινε και του Καρίμ Ανσαριφάρντ, χωρίς σχετική εισήγηση του Πορτογάλου...

Μέχρι τώρα πάντως, η ομάδα του Μπέντο γράφει... ιστορία με τον Μπρούνο Βιάνα σε θέση αριστερού στόπερ, καθώς έχει καταφέρει σε ένα και μόνο γύρο πρωταθλήματος να δεχτεί δύο γκολ από εκτέλεση πλαγίου άουτ (πρώτη φορά συνέβη στη Λάρισα) και μαζί με τον Βραζιλιάνο έχει σίγουρα και ο Πορτογάλος τις ευθύνες του.

Καθώς δεν μπορεί κάθε φορά να παίρνει τόσα ρίσκα μαζεμένα, ούτε και να περιμένει πάντοτε να τον «ξελασπώνουν» τα παιδιά των ακαδημιών, που έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα για να αποκτήσουν εμπειρίες και όχι για να είναι πρωταγωνιστές και να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Αυτό θα έπρεπε να είναι υποχρέωση εκείνων που αμείβονται αναλόγως, όμως για μια ακόμα φορά ο Μπέντο επέλεξε να προβεί σε «ανορθογραφίες» και να δείξει απουσία φορμαρίσματος στις επιλογές του από τον πάγκο.

Όπως ακριβώς και στο ματς με τη Λάρισα, όταν είχε κάνει όλες τις... γκάφες μαζεμένες, κόντρα στον Πλατανιά επανεμφάνισε τον κακό εαυτό του. Δεν έδωσε ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής στους πολύπειρους, Καμπιάσο και Τσόρι, πειραματίστηκε με τον Φορτούνη στα φτερά της επίθεσης, κατάφερε να μην πάρει τίποτα από τον χωρίς πυξίδα στο γήπεδο Ανδρούτσο, έβγαλε νωρίς-νωρίς τον πιο δραστήριο παίκτη του (Μάριν) και σαν... κερασάκι στην τούρτα, έριξε στο ματς τον άνευρο, Μπουχαλάκη, που δεν έχει καταφέρει ποτέ μέχρι τώρα να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό.

Για τους παραπάνω λόγους είχαν χθες αρκετά νεύρα στον Ολυμπιακό, πέραν της (όντως, απαράδεκτης) διαιτησίας και με τον τρόπο που χάθηκαν οι σχεδόν σίγουροι βαθμοί, όπως φαινόταν από την εξέλιξη του ματς μέχρι το 30’. Απολύτως ξεκάθαρα, ο Σάββας Θεοδωρίδης πέρασε τα μηνύματά του, μίλησε για μια ισοπαλία σαν ήττα και ουσιαστικά, έθεσε τους πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα προ των ευθυνών τους, μια και δεν χωνεύεται από κανέναν στο Λιμάνι η εικόνα της ομάδας από τη στιγμή που άρχισε το ματς να… στραβώνει.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top