ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Πριν λίγες ημέρες η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ανέφερε πως ο γιός της το βράδυ εκείνο είχε πολύ μεγάλη ένταση, καθώς κατα την διάρκεια της τελευταίας πρόβας είχε γίνει φασαρία με πολύ στένο συνεργάτη του.
Μάλιστα η Αθηνά γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες καθώς το τελευταίο διάστημα ο τραγουδιστής δεν ζούσε στο σπίτι του στην Βούλα, αλλά στο πατρικό του στη Νέα Ιωνία. Η ίδια η Αθηνά λέει» Ήταν δε τόσο μεγάλη η ένταση που ήταν έτοιμος μέχρι και να αποχωρήσει απο το σχήμα».
Σύμφωνα με την Αθηνά Παντελίδη, λίγο καιρό μετά το δυστύχημα η ίδια ζήτησε απο τον συνεργάτη του γιόυ της να συναντηθούν, αλλά εκείνος αρνήθηκε…
Ποιός ήταν λοιπόν αυτός ο συνεργάτης του Παντελή που δεν ήθελε να δεί την Αθηνα Παντελίδη; Θα το δούμε και αυτό.
Ξαφνικά ένα άρθρό κόλαφος ήρθε Από τον Χάρη Λεμπιδάκη στην προσωπική σελίδα που διατηρεί…
Ο λόγος που γράφω το κείμενο αυτό είναι ένας. Γράφτηκε κάτι πριν λίγες ώρες οτι ο Παντελής είχε τσακωθεί με στενό του συνεργάτη άσχημα και κινδύνευε να τιναχτεί η συνεργασία του με Βανδή – Μαρτάκη στο Teatro στον αέρα. Επίσης άφησαν να εννοηθεί οτι ήθελε να φύγει απο τον Μπερτάκη. Ρε πάμε καλά; Χωρίς να ξέρετε γράφετε απλά για να γράφετε; Οι σχέσεις του με τον Μπερτάκη ήταν υποδειγματικές. Μαζί τα πέτυχαν όλα και ήταν δίπλα του ακόμη και με το κομμάτι που είχε πει στην Κύπρο για την περιβόητη σκάρτη γκόμενα.  Και όλα αυτά τα λέω γιατί ήμουν εκεί και είμαι υπεύθυνος του λόγου μου και μπορώ να τα πω και σε όποιον με καλέσει.
Στην ουσία λοιπόν
Ο Χάρης Λεμπιδάκης μπαίνει στην διαδιακασία να διαψεύσει την μητέρα του Παντελή και όχι το Νάσο Γουμενίδη, διότι στον Νάσο η Αθηνά το μετέφερε αφού μόνο εκεέινη ήξερε τα προβλήματα του παιδιού της με τα επαγγελματικά του.
Πάμε λοιπόν να δούμε εάν τα πράγματα είναι έτσι και εαν η μητέρα του Παντελή έχει δίκιο  ή εαν ο Χάρης Λεμπιδάκης καπου, κάπως κάτι ξεχνάει και αυτό που θα δείτε παρακάτω δεν το λέμε εμείς δεν το φανταστήκαμε απλά το βρήκαμε το σκεφτήκαμε και το συνδέσαμε και αν κάνουμε λάθος εδώ είμαστε να το διορθώσουμε.
Κοντά στις γιορτές και με τις αποκαλύψεις του Νάσου Γουμενίδη να διαδέχονται η μία την άλλη η Ζήνα Κουτσελίνη είχε καλεσμένο στην εκομπή της αλήθειές με την Ζήνα τον Χάρη Λεμπιδάκη. Οπως λοιπόν θα δείτε και στο βίντεό αλλά και θα ακούσετε
Στο 2:44 λοιπόν θα ακούσετε τον ίδιο τον Χάρη Λεμπιδάκη να αναφέρει ότι o Παντελής μαζί με τον Κώστα Μπερτάκη χάραξαν μαζι την πορεία πρωταθλητισμού αλλά η πορεία αυτή προς το τέλος είχε και κάποια προβλήματα, ο Παντελής ήτανε ένα παιδί που ήθελε να λειτουργεί αυτόνομα και δεν ήθελε να έχει δίπλα του άτομα και για αυτό δεν μπορέσαμε ποτέ να του επιβάλουμε να μπεί στο σύστημα της show Biz.
Κρατήστε τα εξής.
Αθηνά Παντελίδη: ο Παντελής το βράδυ εκείνο είχε πολύ μεγάλη ένταση καθώς κατα την διάρκεια της τελευταίας πρόβας είχε γίνει φασαρία με πολύ στενο συνεργάτη του. Μάλιστα η Αθηνά γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες καθώς το τελευταίο διάστημα ο τραγουδιστής δεν ζούσε στο σπίτι του στην Βούλα αλλά στο πατρικό του στη Νέα Ιωνία. Η ίδια η Αθηνά λέει» Ήταν δε τόσο μεγάλη η ένταση που ήταν έτοιμος μέχρι και να αποχωρήσει απο το σχήμα».
Χάρης Λεμπιδάκης: o Παντελής μαζί με τον Κώστα Μπερτάκη χάραξαν μαζι την πορεία πρωταθλητισμού αλλά η πορεία αυτή προς το τέλος είχε και κάποια προβλήματα, ο Παντελής ήτανε ένα παιδί που ήθελε να λειτουργεί αυτόνομα και δεν ήθελε να έχει δίπλα του άτομα και για αυτό δεν μπορέσαμε ποτέ να του επιβάλουμε να μπεί στο σύστημα της show Biz.
Δείτε το βίντεο
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top