ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

«Η σύντροφός μου με εγκατέλειψε πριν από έναν μήνα.
Δεν ήμασταν παντρεμένοι και έφυγε για να βρει έναν άλλον άντρα στην Αθήνα. Πήρα τα παιδιά μας και τα άφησα στη μητέρα της με την ελπίδα ότι θα συγκινηθεί και θα γυρίσει πίσω».
Αυτά ισχυρίστηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ηλικίας επτά μηνών, δύο και τριών ετών, τα οποία βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή εγκαταλελειμμένα σε δρόμο της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Ο πατέρας τους, 27 ετών και αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη χθες ενώ σε βάρος του αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να ενημερώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το τι συνέβη στα παιδιά του και κάλεσε την Αστυνομία από το σπίτι του στην περιοχή των Λεχαινών Ηλείας, αν και -όπως είπε- είχε αμφιβολίες γιατί διαμένει παράνομα στη χώρα μας.
Η 20χρονη μητέρα των παιδιών κατάγεται επίσης από την Αλβανία και αναζητείται από την Αστυνομία, κατηγορούμενη για το ίδιο αδίκημα. Οι δυο τους, ωστόσο, εκτός από τα τρία κοριτσάκια έχουν αποκτήσει μαζί και ένα πεντάχρονο αγοράκι, το οποίο βρίσκεται στην Ηλεία μαζί με τους γονείς του 27χρονου συλληφθέντος.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top