ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Όταν η Ashleigh Alqotaibi από το Sheffield της Αγγλίας γνώρισε τον πρώτο της φίλο τον Δεκέβριο του 2013, τα πράγματα είχαν ξεκινήσει πολύ καλά. Αλλά η ευτυχία δεν κράτησε πολύ και σύντομα άρχισαν οι καβγάδες. Τελικά όλη αυτή η πίεση που υπήρχε στη σχέση τους άρχισε να επηρεάζει την υγεία της Ashleigh.

Τον Νοέμβριο του 2014, η 22χρονη σοκαρίστηκε όταν παρατήρησε ένα μικρό σημείο χωρίς τρίχες στο κεφάλι της. Ανησύχησε, αλλά αποφάσισε να το αγνοήσει ελπίζοντας πως απλά θα ξαναμεγαλώσουν οι τρίχες. Αλλά αυτό δεν έγινε. Η Ashleigh σταμάτησε να χρησιμοποιεί την ισιωτική και έβαζε μάσκαρα στο σημείο για να το καλύψει.

Τα πυκνά, σκούρα μαλλιά της γίνονταν συνεχώς πιο λεπτά και στο ντους άρχισε να παρατηρεί τούφες ολόκληρες να πέφτουν. Έβλεπε τα μαλλιά της κάθε πρωί στο μαξιλάρι της και ήξερε πως έπρεπε κάτι να κάνει. Μετά από εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε αλωπεκία, η οποία προκαλείται από συναισθηματική πίεση.
ths-epeftan-ta-malia-1
Είναι επίσης μία κατάσταση που οι γιατροί δεν μπορούν να θεραπεύσουν και τα μαλλιά της συνέχισαν να πέφτουν ακόμα πιο γρήγορα. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015, είχε χάσει το 95% των μαλλιών της.
ths-epeftan-ta-malia-2
Είχε απελπιστεί και σκεφτόταν σοβαρά να αυτοκτονήσει. Με κάθε τούφα που έπεφτε, έχανε και ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησής της. Οι γιατροί της έλεγαν πως έπρεπε να μην αγχώνετε τόσο. Της πήρε λίγο χρόνο, αλλά τελικά κατάλαβε τι έφταιγε. Η σχέση με τον φίλο της ήταν αυτό που είχε προκαλέσει την τριχόπτωση.

“Δεν ήταν το σωστό άτομο για μένα. Ένιωθα πίεση κάθε φορά που έπρεπε να αντιμετωπίσω τις ανασφάλειές του και να τον ηρεμήσω. Αλλά επειδή ήταν η πρώτη μου σχέση, δεν μπορούσα να τον χωρίσω έτσι απλά.”

Τελικά όμως τον χώρισε. Λίγους μήνες μετά γνώρισε έναν άλλο νεαρό άντρα, τον John Robinson, και σιγά σιγά του ανοίχτηκε. Τότε ήταν που άρχισαν τα μαλλιά της να βγαίνουν ξανά.

Σήμερα, έχει πάλι τα μαλλιά της και είναι σίγουρη πως η σχέση της με τον John είναι αυτό που την βοήθησε να επιστρέψουν.
ths-epeftan-ta-malia-3ths-epeftan-ta-malia-4

«Με το που χώρισα από την πιεστική σχέση μου και έκανα μία υγιή, τα μαλλιά μου άρχισαν να βγαίνουν ξανά. “

Τον Ιούνιο του 2016, η Ashleigh και ο John αρραβωνιάστηκαν. Είναι πολύ καλό να βλέπεις πώς μία υγιής σχέση με έναν άνθρωπο μπορεί όχι μόνο να σου δώσει πίσω τα μαλλιά σου, αλλά και την επιθυμία για ζωή!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top