ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Τι μπορεί «τρέχει» ανάμεσα στα πρώην αφεντικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον νυν μεγαλομέτοχο των Ερυθρολεύκων; Πού κολλάει ο ...
Τάκης Τσουκαλάς; Διαβάστε εδώ!

Ας ξεκινήσουμε με ένα κουίζ. Πού μπορεί ακούστηκε η παρακάτω τοποθέτηση; «Βάλατε τα χέρια σας και βγάλατε τα μάτια σας. Βγάλανε οι πολυμετοχικοί τον κόσμο στους δρόμους, με αρχηγούς τους οργανωμένους, για να διώξετε από την ομάδα σας την οικογένεια Βαρδινογιάννη, την πιο πλούσια οικογένεια της Ελλάδας, μια οικογένεια με τεράστιο κύρος, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σε όλους τους τομείς»... 

Λογικά, όσο και να σπάσει κανείς το κεφάλι του, δύσκολα θα μπορέσει να φανταστεί ότι αυτή η «αγιογραφία» της πλέον γνωστής στο ευρύ κοινό παναθηναϊκής οικογένειας, της οικογένειας Βαρδινογιάννη, σκιαγραφήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή των οπαδών της «Θύρας 7», από του ίδιους τους παρουσιαστές και όχι από κάποιους ακροατές!

Και δεν ήταν η πρώτη ούτε η μοναδική φορά, που ακούστηκαν από τη συγκεκριμένη εκπομπή πολύ καλά λόγια για την πορεία, την παρουσία και το έργο της οικογένειας Βαρδινογιάννη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Μια απίστευτη «υπόκλιση» από τον οργανωμένο κόσμο του Ολυμπιακού στους πρώην ιδιοκτήτες του «αιωνίου αντιπάλου», γεγονός που σίγουρα κανείς θα φανταζόταν ότι θα μπορούσε να συμβεί πριν από το 2010.

Κι αυτό όχι τόσο γιατί η οικογένεια Βαρδινογιάννη διοικούσε τότε τον Παναθηναϊκό και κατά συνέπεια ήταν ο μεγάλος αντίπαλος, ο «στοχευμένος εχθρός» και διεκδικούσε τα πρωτεία από τους Ερυθρολεύκους, ούτε γιατί στη συνέχεια η οικογένεια έπαψε να ασχολείται με τους Πράσινους.

Πολύ σημαντικό ρόλο στη μεταστροφή αυτή της ερυθρόλευκης κοινής γνώμης προς τη συγκεκριμένη οικογένεια είναι βέβαιο πως έχει διαδραματίσει η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ερυθρόλευκο προεδρικό θώκο. Είναι δεδομένο πως το αφεντικό των Πειραιωτών τρέφει απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό προς την άλλοτε κραταιά, παναθηναϊκή, οικογένεια, καθώς μάλιστα τόσο η οικογένεια Μαρινάκη όσο και η οικογένεια Βαρδινογιάννη έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές με κάθε τρόπο και ευκαιρία του ιδρύματος «Ελπίδα» της κας. Μαριάνας Βαρδινογιάννη, με τον ίδιο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να έχει γίνει εθελοντής δότης Μυελού των Οστών ήδη από τον Μάρτιο του 2015!

Μάλιστα, όποτε οι Ερυθρόλευκοι επισκέπτονται το συγκεκριμένο ίδρυμα για τα παιδιά, «το παρών» δίνει πάντοτε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, θέλοντας να τονίσει τη βαρύτητα και τη σημασία που έχει για τον ίδιο και την ομάδα του η συγκεκριμένη στήριξη στο όραμα και το έργο της Μαριάνας Βαρδινογιάννη.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα, για όγδοο συνεχόμενο έτος, με σύσσωμη την ομάδα και τον πρόεδρο να επισκέπτονται το ίδρυμα «Ελπίδα» για ευχές και δώρα στα μικρά παιδιά, ενώ υπήρξε και οικονομική στήριξη σε αυτό το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι άνθρωποι του Συλλόγου.

Έτσι, είναι σαφές πως η παραδοσιακή κόντρα από το ξεκίνημα της 10ετίας του '80 ανάμεσα στην ερυθρόλευκη οικογένεια και την οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει πάψει να υφίσταται τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι που μπορεί να έχει και ποδοσφαιρικές προεκτάσεις, μπορεί πάλι και όχι...

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα μετά το 1:00:00...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top