ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο στρατιώτης ξεκίνησε την ιστορία του, εξηγώντας ότι παντρεύτηκε τη γυναίκα του μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή είχε πολλά προβλήματα υγείας.

«Κλείσαμε τη γαμήλια αίθουσα του δικαστηρίου δύο εβδομάδες αργότερα», έγραψε. «Ήμουν χαρούμενος και ήταν χαρούμενη που θα ανταλλάσαμε τους όρκους μας. Δεν μπορούσε να μας σταματήσει κανένας από το να μείνουμε μαζί και να ζήσουμε ευτυχισμένοι».

Τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά, όμως. Η γυναίκα άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά. Άφηνε το σπίτι της όποτε ήθελε για να πάει σε μια εντελώς διαφορετική πόλη και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση.

Ο άντρας της άρχισε να υποψιάζεται διάφορα, αλλά ακριβώς τότε έπρεπε να φύγει με τον στρατό για την Κορέα. Μετά από ένα χρόνο γύρισε πίσω και ανακάλυψε την αλήθεια.

Όπως αποδείχθηκε, η σύζυγός του είχε κοιμηθεί με 60 διαφορετικούς άντρες – ως επί το πλείστον στρατιώτες. Αυτή φέρεται να είπε στην οικογένειά της ότι ο σύζυγός της συμφωνούσε με την απιστία της, επειδή ήταν ομοφυλόφιλος και δεν ήθελε να βγει το μυστικό του προς τα έξω.

Η γυναίκα του τον ήθελε μόνο για τα λεφτά του. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι 2 εβδομάδες μετά, η γυναίκα του τηλεφώνησε και του εξομολογήθηκε ότι τον απάτησε… μια φορά. Ο μόνος λόγος που ομολόγησε ήταν η εγκυμοσύνη της. Δεν ήταν ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού, δεδομένου ότι βρίσκονταν σε διαφορετική χώρα ….και άλλωστε ο πατέρας ήταν Αφροαμερικάνος όπως αποδείχτηκε.

Ο στρατιώτης πήγε τη σύζυγό του στο δικαστήριο, όπου ήταν τελικά σε θέση να πάρει εκδίκηση για την εκμετάλλευση και την κοροϊδία που δέχτηκε για τόσο πολύ καιρό.

Τελικά, εκείνος δικαιώθηκε και πήρε στην αποκλειστική κατοχή του το αυτοκίνητο και το σπίτι. Η πρώην γυναίκα του, πλέον, θα έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι εντός 30 ημερών.
Πηγή:http://www.stroumfaki.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top