ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο σερ Ελτον Τζον και η Μαράια Κάρεϊ πληρώθηκαν με εκατομμύρια ευρώ για να τραγουδήσουν στον γάμο της 19χρονης εγγονής ενός Ρώσου ολιγάρχη.

Οι δύο σούπερ σταρ επισφράγισαν με την παρουσία τους μια ημέρα γεμάτη χλιδή και υπερβολές στον γάμο της Irene Kogan, εγγονής του επιχειρηματία Valery Kogan, και τους Daniel Kevey.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μαράια Κάρεϊ πήρε περίπου 3 εκατ. ευρώ για να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ και να τραγουδήσει στη δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι για τους καλεσμένους του στο πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου Landmark Hotel, το περασμένο Σάββατο.



Η πολυώροφη τούρτα γάμου



Η Μαράια Κάρεϊ λέγεται ότι εισέπραξε κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για να εμφανιστεί στον γάμο

Λέγεται ότι η νύφη έκλαψε όταν ο Ελτον Τζον, που πήρε περίπου 1 εκατ. ευρώ, της αφιέρωσε το τραγούδι «Tiny Dancer», όπως αναφέρει η Sun. «Αυτό είναι για την Irene», είπε ο Ελτον Τζον. «Δεν είναι τόσο μικροσκοπική (σ.σ.: tiny), αλλά ξέρω ότι είναι πολύ καλή χορελυτρια, γιατί τη βλέπω εκεί κάτω». Ο ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας ήταν επίσης παρών στη δεξίωση, εκφωνώντας μάλιστα λόγο για τους νεόνυμφους.



Εκτός από τη Μαράια Κάρεϊ και τον Ελτον Τζον, στη δεξίωση τραγούδησαν και αρκετοί Ρώσοι καλλιτέχνες, ενώ η βραδιά έκλεισε με ένα DJ σετ από τον παραγωγό Μαρκ Ρόνσον. Ο παππούς της νύφης, ο 65χρονος Valery Kogan, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Ρωσία, με την περιουσία του να εκτιμάται στα 2 δισ. δολάρια.

Το μενού της δεξίωσης



Ο Ελτον Τζον πήρε 1 εκατ. ευρώ για να τραγουδήσει στη δεξίωση

Του ανήκει το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην ανατολική Ευρώπη, μεζί με τον συνεταίρο του Dmitry Kamenshchik. Το 2013, επένδυσε 90 εκατ. ευρώ για να χτίσει την πιο πολυτελή έπαυλη σε όλη τη χώρα, σχεδιασμένη έτσι ώστε να μοιάζει στον Λευκό Οίκο. Επίσης, ανάμεσα στα άλλα, κατέχει μια έπαυλη αξίας 18 εκατ. δολαρίων στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.



Ο Valery Kogan, παππούς της 19χρονης και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Ρωσία 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top