ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν οι τρεις που εμπλέκονται στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, που βρέθηκε μετά από ...

πολυήμερη αναζήτηση του, νεκρός σε ρυάκι στην περιοχή της Ροδιάς Ηρακλείου.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το σημείο στη Ροδιά όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ.Το σημείο στη Ροδιά όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ.
Συγκεκριμένα τόσο ο 34χρονος συνέταιρος του άτυχου επιχειρηματία όσο και ο 25χρονος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και ψευδορκία, ενώ σε βάρος της 30χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία.

Ο 25χρονος μαζί με την 30χρονη πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου για να απολογηθούν αύριο Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη στις 10 το πρωί πρόκειται να απολογηθεί ο 34χρονος συνέταιρος και βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης.

Ωστόσο η 29χρονη σύντροφος του 25χρονου, που εξ αρχής το cretapost είχε γράψει ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας, θα δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για την κατοχή ποσότητας χασίς, που βρέθηκε στο σπίτι της.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, τον 34χρονο και τον 25χρονο δεν έχει ομολογήσει ότι αυτός αφαίρεσε τη ζωή του άτυχου 40χρονου, αλλά από την πρώτη στιγμή ο ένας επιρρίπτει την ευθύνη στον άλλον.

Πώς έφτασε η αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Σημαντικό στοιχείο στα χέρια των αστυνομικών, που χειρίστηκαν την περίεργη αυτή υπόθεση, αποτέλεσε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έχουν καταγράψει τις κινήσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα έχει καταγραφεί η ταυτόχρονη κίνηση των αυτοκινήτων τόσο του δράστη όσο και του θύματος προς το σημείο, που βρέθηκε το πτώμα του επιχειρηματία στην περιοχή της Ροδιάς, αλλά και η επιστροφή μόνο του οχήματος των φερόμενων ως δραστών.

Επίσης οι τρεις άφησαν πίσω τους αρκετά αξιοποιήσιμα ευρήματα για τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, αν και δεν έχει προσδιοριστεί μετά βεβαιότητας, το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος, φαίνεται ότι ήταν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που χρωστούσε ο 34χρονος βασικός κατηγορούμενος στο θύμα. Πάντως η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται κι άλλο άτομο στην υπόθεση, αλλά και ποιος ήταν ο ρόλος του κάθε κατηγορούμενου στην άγρια δολοφονία του Ιάκωβου Εμμανουήλ.

Πηγή
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top