ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν προσπαθούμε να τη ζήσουμε στον απόλυτο βαθμό; Αν δεν συνειδητοποιούμε πόσο πεπερασμένος είναι ο χρόνος μας εδώ και πόσο πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή;



Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την ιστορία της 90χρονης Nora, η οποία όταν διαγνώστηκε με καρκίνο αρνήθηκε να περάσει τις τελευταίες μέρες της στο νοσοκομείο και προτίμησε να ταξιδέψει οδικώς με την οικογένειά της στις ΗΠΑ; Για την Nora, ζωή ήταν να περάσει αυτές τις μέρες με χαρά και με ανθρώπους που αγαπούσε. Αυτό έκανε τη διαφορά για εκείνην.

Όταν ο Αrmand Foisy και η μητέρα του, που είναι 100 χρόνων, ήταν στο αμάξι επιστρέφοντας από τα ψώνια τους στην πόλη, έπεσαν σε χιονοθύελλα. Η μαμά του φαίνεται όμως πως για τα χρόνια της είναι πολύ περιπετειώδης! Του ζήτησε να σταματήσει το αμάξι να παίξουν λίγο με το χιόνι. Βλέπετε, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε παίξει ποτέ χιονοπόλεμο, οπότε σκέφτηκε, γιατί όχι τώρα;

“Όταν έχεις μια μαμά 101 ετών, καλό είναι να έχεις τη φωτογραφική μηχανή δίπλα για να απαθανατίζεις τέτοιες στιγμές…” λέει ο Armand.

Πριν καλά καλά σταματήσει το αμάξι, η μαμά του είχε ήδη πεταχτεί έξω και άρπαζε μπόλικο χιόνι από το έδαφος για να φτιάξει την πρώτη της χιονόμπαλα. Η έκφρασή της είναι απίστευτη!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε κι εσείς να δείτε εκείνη την όμορφη στιγμή…Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top