ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

«Μύδρους» κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό.
Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» υποστήριξε πως ο κ. Αλαφούζος «…έχει μαζέψει αληταράδες στον Παναθηναϊκό, διώχνοντας τα ελληνόπουλα», ενώ παράλληλα τα «έχωσε» και στον Μάρκους Μπεργκ για την εν γένει συμπεριφορά του στα γήπεδα.
Αφού ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε αρχικά πως «παίχθηκε πραγματικό ποδόσφαιρο από δυο ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη σ’ ένα ματς που ανάβλυζε υγεία», ανέφερε πως «εγώ στεναχωριέμαι όταν παίζουμε με μια τεράστια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έπαιξε τελικό Ευρώπης και κατά καιρούς είχε τεράστιους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ όμως να βλέπω τέτοια εικόνα. Δεν μπορεί να διώχνει όλα τα Ελληνόπουλα και να μαζεύει όλους τους αληταράδες που παίρνουν τα χρήματα».
Οι επιθετικές δηλώσεις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έφεραν την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι πράσινοι θα κινηθούν δικαστικά κατά του γνωστού νομικού και ισχυρού άνδρα της ομάδας της Λάρισας.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top