ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Νέα τροπή στην υπόθεση με τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, από την οποία τραυματίστηκε ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η 46χρονη γυναίκα φέρεται να έβαλε φωτιά στο κρεβάτι του 61χρονου συντρόφου της, την ώρα που εκείνος κοιμόταν, προκειμένου, όπως φαίνεται, να τον κάψει ζωντανό. 
Από τις φλόγες τραυματίστηκε τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της. Η 46χρονη Ουαλή νοσηλεύεται φρουρούμενη, με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια, στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 61χρονος έχει μεταφερθεί με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα πόδια στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Μάλιστα, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σε βάρος της 46χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν περίπου 01:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/12/2016), όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για πυρκαγιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου ζει το ζευγάρι, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 23. Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες. Ο 61χρονος άνδρας απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, προκύπτει ότι η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 46χρονη την προκάλεσε βάζοντας φωτιά στα κλινοσκεπάσματα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ο σύντροφός της. Η ίδια συνελήφθη και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.
Γείτονες κατέθεσαν ότι λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα, ενώ φαίνεται ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά στο παρελθόν.
Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου.

Πηγή: newsbomb.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top