ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που αυτοκτόνησε στη Βαρβάκειο. Βίντεο - μαρτυρία

Έλληνας είναι τελικά ο άνδρας που αυτοκτόνησε το πρωί στο πίσω μέρος της πλατείας Θεάτρου, απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά αφού πρώτα αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για τον 38χρονο Θ. Λ.

Πυροβολισμοί στη Βαρβάκειο! Νεκρός ο δράστης


Το περισταστικό συνέβη στις 11:15 το πρωί όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να υποβάλουν σε έλεγχο μια ομάδα ανθρώπων στην πλατεία Ομονοίας.

Ο Θ.Λ. αρχικά πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ και τραυμάτισε έναν αστυνομικό στο χέρι, ενώ παρά το ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, κατάφερε να διαφύγει.
Έλληνας ο νεκρός της Βαρβακείου
Ο 38χρονος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Χαλκίδας, όπου εξέτιε την ποινή του και την παραβίασε καθώς έπρεπε να επιστρέψει στις 6 Δεκεμβρίου 2016, αλλά δεν επέστρεψε.

Σύμφωνα με τέσσερις μαρτυρίες πολιτών, οι οποίοι έχουν δώσει ήδη προφορικές καταθέσεις στην Ασφάλεια, αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, κρύφτηκε πίσω από κτίριο, όπου αυτοπυροβολήθηκε με το πιστόλι του στο κεφάλι, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν είχε τραυματιστεί και από κάποια σφαίρα των αστυνομικών. Αυτή την ώρα, εξετάζεται από ιατροδικαστή το πτώμα, ενώ διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.

Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι ο τραυματίας αστυνομικός χειρουργήθηκε και τον επισκέφθηκαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας και υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ.
upl584be37dd103b.jpg

Δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη:

«Είχα επισημάνει εγκαίρως ότι η ανοχή απέναντι στην ανομία θα οδηγήσει σε τραγικά και ακραία περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη στο γνωστό στην αστυνομία σημείο διακίνησης ναρκωτικών στην πλατεία της Βαρβακείου Αγοράς. Το εμπόριο ναρκωτικών, το παραεμπόριο καθώς και τα κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων, πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα και να μην αμαυρώνουν την εικόνα μιας ασφαλούς πόλης όπως είναι η Αθήνα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ».
upl584bee991f9d0.jpg

upl584beea0e8497.jpg

upl584bf4c1e6b0e.jpg

upl584bf4d05f07d.jpg

upl584bf4dd9a561.jpg
thetoc
news
Δείτε το βίντεο μαρτυρία του CNN

Πηγή: www.madata.gr/Tο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top