ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Yπάρχει μεγάλο παρασκήνιο στον Ολυμπιακό πριν από το ματς με το ΑΠΟΕΛ που αξίζει να διαβάσεις. Πού οφείλεται πραγματικά η απόφαση του τεχνικού που ξάφνιασε τους πάντες;

Πολλοί απόρησαν με την απόφαση του Μπέντο να πάρει στην αποστολή για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ τον Τσόρι. Από την άποψη ότι ο Αργεντινός δεν υπολογιζόταν σε όλα τα τελευταία παιχνίδια των Ερυθρολεύκων και βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Ωστόσο, υπάρχουν λόγοι και μάλιστα σημαντικοί για την αλλαγή στάσης του Πορτογάλου τεχνικού απέναντι στον αγαπημένο άσο των οπαδών.

Αρχικά, να πούμε ότι ο Μπέντο ήθελε να ανεβάσει ψυχολογικά τον παίκτη μετά το σοκ που υπέστη όταν του έκλεψαν το σπίτι. Μπορεί ο παίκτης να μη βρισκόταν στο σπίτι κατά την εισβολή των ληστών, ωστόσο το γεγονός τον επηρέασε πολύ και ήταν κάτι που το έλεγε στους συμπαίκτες στου Ρέντη.

Παράλληλα, υπάρχουν και αγωνιστικά κριτήρια για τον προπονητή των πρωταθλητών. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δεύτερο έμπειρο επιθετικό στον πάγκο μετά την απουσία του Καρντόσο και ο Μπέντο πιστεύει ότι μπορεί ο Τσόρι να βοηθήσει στη γραμμή κρούσης είτε αγωνιζόμενος ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Ιντέγιε, είτε να μπει στο ματς ως αλλαγή του Νιγηριανού για να παίξει σέντερ φορ.

Εξάλλου, ο Τσόρι έχει αγωνιστεί πολλές φορές στο παρελθόν ως "κρυφός" επιθετικός και γνωρίζει τα μυστικά της θέσης. Αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι και ένα "τρικ" του Μπέντο κατά τη διάρκεια του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Να θέλει, δηλαδή, ο Πορτογάλος να κάνει το ...χουνέρι στους Κύπριους με έναν παίκτη που δεν τον υπολογίζουν και δεν περιμένουν να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση.

Από εκεί και πέρα, η επαναφορά του Τσόρι στα πλάνα του προπονητή γίνεται μετά και από τις "παρατηρήσεις" της διοίκησης. Άνθρωποι του Ολυμπιακού εξήγησαν στον Μπέντο ότι πρέπει να εκμεταλλεύεται καλύτερα το υλικό της ομάδας και πως δεν μπορεί να έχει εκτός αποστολής έναν παίκτη με την αξία και την εμπειρία του Αργεντινού.

Μάλιστα, τον συμβούλεψαν ότι ο Τσόρι μπορεί σε τέτοια σημαντικά παιχνίδια να αλλάξει τη ροή του αγώνα με το πάθος και τις ικανότητές του, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα δίνει όλα και παίζει πάντα για τη νίκη.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top