ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του κι αγωνίστηκε ως αλλαγή στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Champions League, αλλά λίγο μετά την είσοδο του η Ντόρτμουντ ισοφάρισε σε 2-2 κι «έκλεψε» την πρώτη θέση από την Ρεάλ.

Αυτό όμως δεν πτόησε τον Αλβάρο Μοράτα ο οποίος είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Αλίς Καμπέλο και τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει τα σχέδια του.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην παράσταση «El Mago Pop», ένα σόου του Μάγου Ποπ, ο οποίος είχε συνεννοηθεί με τον Μοράτα και κάποια στιγμή κάλεσε το ζευγάρι για να συμμετάσχει σε ένα «κόλπο» του.

Ο μάγος έβαλε την Αλίς να γυρίσει την πλάτη της στον Αλβάρο λέγοντας της «αυτό θα είναι το καλύτερο μαγικό που έχεις δει στη ζωή σου».

Κι όταν της ειπε να γυρίσει, ο Αλβάρο είχε ήδη γονατίσει και της ζήτησε να τον παντρευτεί, με το κοινό να ξεσπά σε επευφημίες.
Λίγες ώρα αργότερα ο Μοράτα ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο insagram, στην οποία κρατούσε το χέρι της Αλίς με φόντο το μονόπετρο που της είχε χαρίσει κι όπως έγραψε:
«Είπε ναι! Παντρευόμαστε! Σ’ αγαπώ Αλίς Καμπέλο».






loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top