ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το μέλλον ήρθε.



Όλες οι μοτοσικλέτες έχουν το χάρισμα της ταχύτητας, της αδρεναλίνης, της περιπέτειας. Όλα αυτά όμως έρχονται συνήθως με το τίμημα, το οποίο λέγεται κίνδυνος, με αποτέλεσμα ο μισός πληθυσμός να κωλώνει να διστάζει και να στρέφεται στα αμάξια. Η BMW πάντως δεν δείχνει να συμμερίζεται αυτή την άποψη και παίρνει δραστικά μέτρα για να ανατρέψει την κατάσταση.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε την υπέρτατη BMW Motorrad VISION NEXT 100, μία μοτοσικλέτα που θα ταράξει για τα καλά τα νερά του σήμερα, καθώς το design της προέρχεται από το πολύ μαρκινό μέλλον.

Πώς σου φαίνεται;

maxresdefault 1

Σίγουρα την έχεις πετύχει σε κάποια ταινία επιστημονική φαντασίας -βλέπε «Tron Legacy» ή «I Robot». Αλλά να ξέρεις η νέα αυτή μηχανή δεν είναι μόνο απόλαυση στο μάτι ή την οδήγηση. Έχει και τα κρυφά της ταλέντα που δεν τα ‘χεις ξαναδεί σε δίτροχο.

Κατ’ αρχάς δεν έχει σταντ καθώς οι ρόδες της είναι τόσο χοντρές που κρατιέται διαρκώς σε ισορροπία. Επίσης είναι η μόνη μοτοσικλέτα που δεν χρειάζεται κράνος, αλλά γυαλιά. Κουλό ε; Μα πώς θα επιβιώσεις σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς κάτι να σου προστατεύει το κεφάλι; Κι όμως η σκέψη είναι πολύ διαφορετική από αυτή που φαντάζεσαι.

BMW Motorrad VISION NEXT 100 16

Η διαφορά της συγκεκριμένης μηχανής σχετικά με τις υπόλοιπες είναι ότι δεν σε προστατεύει από τα ατυχήματα, προειδοποιώντας σε, για ότι πρόκειται να συμβεί. Πώς γκένεν αυτό; Μα με ένα σύστημα που συνδέει τον εγκέφαλο της μηχανής με τα γυαλιά σου, στα οποία εμφανίζεται και μία ειδική οθονούλα που σε προειδοποιεί για τους κινδύνους που ελοχεύουν.

Ο Adrian van Hooydonk, επίτιμος αντιπρόεδρος της BMW το δήλωσε: «Τα ατυχήματα θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν». Από το στόμα σου...

Αυτή την BMW δεν την οδηγείς. Συνεννοείστε

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top