ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Έχετε ποτέ "μπανίσει" 800 Ferrari στον δρόμο; (ΒΙΝΤΕΟ)
Δε βλέπεις και κάθε μέρα εκατοντάδες αυτοκίνητα με το αλογάκι στη μάσκα να εμφανίζονται στο ίδιο σημείο.

Το International Speedway της Ντεϊτόνα, η διάσημη πίστα στη Φλόριντα που φιλοξενεί αγώνες αντοχής αλλά και του NASCAR, αποτέλεσε το επίκεντρο των εκδηλώσεων Finali Mondiali της Ferrari, που για πρώτη φορά φιλοξενήθηκαν σε αμερικάνικο έδαφος.
Το τετραήμερο πρόγραμμα περιελάμβανε μία σειρά από αγώνες επαγγελματιών οδηγών αλλά και ιδιωτών-πελατών της Ferrari, έκθεση ιστορικών μοντέλων της ιταλικής μάρκας, συναυλίες, παρουσίαση του νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου για το 2017 (διαβάστε εδώ για την 488 Challenge), υπογραφή αυτογράφων από τους Vettel, Raikkonen, Fisichella, Gene κ.α.
Οι καλεσμένοι της ιταλικής μάρκας δεν έχασαν την ευκαιρία να βάλουν το αγαπημένο τους supercar στην πίστα, με περισσότερα από 800 αυτοκίνητα να σχηματίζουν τη μεγαλύτερη παρέλαση με Ferrari. Στο τέλος των εκδηλώσεων ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, προσκάλεσε τους πελάτες στη δημοπρασία της τελευταίας LaFerrari, η οποία πωλήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στην εκπληκτική τιμή των 7 εκατ. δολαρίων.
ΠΗΓΗ: gocar.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top