ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ποσό - μαμούθ για διεθνή Έλληνα παιχταρά, ο οποίος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μπορεί να κάνει τη μεταγραφή της ζωής του! Διαβάστε ποιος είναι!

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αγωνίζονται μαζικά στο εξωτερικό και σε υψηλό επίπεδο, γεγονός που δείχνει ότι η χώρα μας μπορεί να παράξει μεγάλα ταλέντα και να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παίζουν σταθερά σε υψηλό επίπεδο στο εξωτερικό ποδοσφαιριστές όπως ο Μήτρογλου, ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Σάμαρης, αλλά και οι Σταφυλλίδης, Κονέ, Καρνέζης, Τοροσίδης κ.α.

Με εκείνον που, ίσως, ξεχωρίζει σε σχέση με τους υπόλοιπους, να είναι ο Κώστας Μανωλάς! Το όνομα του οποίο βρέθηκε σε έναν χορό δεκάδων εκ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Τσέλσι έφτασε να δίνει (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της περιόδου εκείνης) ακόμα και 35 - 40 εκ. ευρώ για την απόκτησή του!

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, ο Μανωλάς έμεινε τελικά στη Ρόμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Λονδρέζοι τον έχουν ξεχάσει!

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει πληροφορία που δημοσιεύει το Calciomercato.com, ενημερώνοντας ότι το όνομα του Μανωλά βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της Τσέλσι και ενόψει του Γενάρη!

Με την τιμή του, μάλιστα, να βρίσκεται σταθερά στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο στα 25+ εκ. ευρώ, δεν αποκλείεται μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να σκάσει η... βόμβα!

Ο Μανωλάς, άλλωστε, είναι μόλις 25 ετών, έχει δοκιμαστεί για πολλά χρόνια σε επίπεδο πρωταθλητισμού και Τσάμπιονς Λιγκ και τα έχει καταφέρει άριστα...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top