ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
ekrixi11
Tο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik μετέδωσε πριν από λίγο ότι τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην έκρηξη έξω από το ποδοσφαιρικό στάδιο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Επιπλέον έκανε λόγο για 38 τραυματίες.

Από την πλευρά του το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, επικαλούμενο πηγές από τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας, μετέδωσε ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε τουλάχιστον 13.
ekrixi2
ekrixi3
Police arrive at the site of an explosion in central Istanbul, Turkey, December 10, 2016. REUTERS/Murad Sezer TPX IMAGES OF THE DAY
ekrixi5
Δείτε στο video που ακολουθεί τη στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη:


ekrixi6
ekrixi7
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μία από τις εκρήξεις προέρχεται από όχημα το οποίο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά ενώ η δεύτερη είναι από βομβιστή αυτοκτονίας.
ekrixi8888
ekrixi888888888
Δείτε στο video που ακολουθεί την αντίδραση ανθρώπων που κατά τη στιγμή της έκρηξης βρίσκονταν εντός του σταδίου της Μπεσίκτας


Ακόμη ένα video από τη στιγμή της έκρηξης


Video από τη στιγμή της 2ης έκρηξης την οποία ακολουθούν πυροβολισμοί:


Κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή της πρώτης έκρηξης:



Πριν από λίγα λεπτά έλαβε χώρα ελεγχόμενη έκρηξη από άντρες της αντιτρομοκρατικής σε ύποπτο πακέτο κοντά στο σημείο της πρώτης έκρηξης.
Πρίν από λίγα λεπτά (12:45 π.μ) ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε σύντομη τοποθέτησή του καταδίκασε της επίθεση και για πρώτη φορά από τουρκικά χείλη υπήρξε η παραδοχή για νεκρούς και τραυματίες, χωρίς να δώσει επίσημα αριθμούς παρά τις πιέσεις των δημοσιογράφων.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top