ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οι τελευταίες εξελίξεις για τις τηλεοπτικές άδειες μετά από την ακύρωση του νόμου Παππά από το ΣτΕ δεν έχουν φέρει εκνευρισμό μόνο στο επιτελείο της κυβέρνησης, αλλά και στα επιτελεία των επίδοξων νέων καναλαρχών, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης έχουν μείνει "ξεκρέμαστοι" μετά από τα πρόσφατα γεγονότα.

Ειδικότερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος, όπως αναφέρει το enimerosi24.gr, καθώς εκτός από την πρώτη δόση που ήδη έχει καταβάλει στο ελληνικό δημόσιο, φέρεται να έχει δώσει προκαταβολές αρκετών χιλιάδων ευρώ, για την παραγγελία τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων από τη Νορβηγία, στα συνεργεία για τις εργασίες στα στούντιο της Παιανίας (του Νίνο Ελματζιόγλου), αλλά και για μια σειρά άλλες προετοιμασίες για τη δημιουργία του νέου καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ενδεχόμενο που παραχωρηθούν προσωρινές βεβαιώσεις από την Ανεξάρτητη Αρχή, τα δύο νέα κανάλια Μαρινάκη – Σαββίδη, μοιραία θα εξαιρεθούν, αφού δεν υφίστανται. Αν πάλι επιχειρηθεί οι βεβαιώσεις να δοθούν με νομοθετική ρύθμιση από τον υπουργό Επικρατείας και όχι από το ΕΣΡ, είναι βέβαιο ότι μια τέτοια απόφαση θα προσβληθεί από τους υπόλοιπους σταθμούς ή από το ΣτΕ, δεδομένου ότι ο υπουργός δεν έχει τη δυνατότητα να δίνει νέες άδειες για λειτουργία τηλεοπτικών σταθμών.

Κατά συνέπεια η μόνη λύση για τους δύο νέους παίκτες είναι η εξαγορά κάποιου υφιστάμενου καναλιού εθνικής εμβέλειας ή η συνεργασία με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο Μαρινάκης και Σαββίδης μπορούν να εισέλθουν στην τηλεοπτική αγορά σε αυτή τη φάση.

Πηγή: pagenews.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top