ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Συνεχίζεται η μεγάλη αναμέτρηση στη συνδρομητική τηλεόραση ανάμεσα σε Nova και ΟΤΕ TV με παραμέτρους τον αριθμό των συνδρομητών και τα χρήματα που πληρώνει ο πελάτης στις δύο συνδρομητικές.

Ως γνωστόν ο ΟΤΕ δεν ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα για τη συνδρομητική του τηλεόραση. Και για τα έσοδα της συνδρομητικής του τηλεόρασης το μόνο διαθέσιμο στοιχείο έρχεται από την επιβολή του ετήσιου ανταλλάγματος από τον Υπουργό Τύπου, για το οποίο διαθέσιμα στοιχεία υπάρχουν μέχρι το 2014.
Η άνοδος του ΟΤΕ TV μέσα σε μια τετραετία (έως και το 2014) είναι δεδομένη αφού έφτασε τότε σε έσοδα 54.000.000 ευρώ, με 353.000 συνδρομητές. Η Nova παρέμεινε όμως στην πρώτη θέση και στους συνδρομητές και στα έσοδα από τους χρήστες συνδρομητικής τηλεόρασης. Με 391.000 συνδρομητές το 2011 είχε έσοδα 177 εκατ. ευρώ και τρία χρόνια αργότερα είχε έσοδα 162 εκατ. ευρώ, έχοντας αυξήσει τους συνδρομητές της σε 507.000.

Τι διαπιστώνουμε; Ότι με το 70% των συνδρομητών της Nova, ο ΟΤΕ έχει το 33% του εσόδου.


Ευλόγως ο ανταγωνισμός έριξε τις τιμές και δημιούργησε νέα πακέτα, μεγαλώνοντας την αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης. Όμως συγκρίνοντας τα έσοδα δεν έφερε ανατροπή καθώς όπου η Nova έχει τον πρώτο λόγο παρά την άνοδο του ΟΤΕ TV.

Πηγή: sport24.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top