ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

coffee-bagels

Ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο εντοπίζεται στο κατά πόσο θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τα Starbucks, θέτει η ευρωπαϊκή επενδυτική εταιρεία JAB Ηoldings. Στόχος της είναι να αναπτύξει, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, δίκτυο περισσοτέρων από 50 καταστημάτων της πρωτότυπης αλυσίδας Coffee & Bagels, την οποία έχει σχεδιάσει.
ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΡΑΪΜΑΝ
Η JAB έχει αναπτύξει τα Coffee & Bagels με την στήριξη της οικογένειας Αυστριακών δισεκατομμυριούχων Ράιμαν. Σημειώνεται ότι η JAB παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα στο χώρο του καφέ τα τελευταία χρόνια, έχοντας εξαγοράσει brands, όπως η Caribou και η Einstein Noah Restaurant, η Stumptown Coffee Roasters, η Keuring Green Mountain, η Jacobs Douwe Egberts και η Peet’s Coffee & Tea.
ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΦΕ
“Συνδυάζουμε φρεσκοψημένα προϊόντα με την ατμόσφαιρα ενός καφέ, ελπίζοντας ότι έτσι θα καλύψουμε το κενό, που υπάρχει στην αγορά”, σημειώνει ο Μάικ Τάτερσφιλντ, διευθύνων σύμβουλος της Caribou. Το στοιχείο, που οδήγησε στη δημιουργία της αλυσίδας Coffee & Bagels, ήταν ότι οι καταναλωτές ζητούν διαρκώς καλύτερης ποιότητας καφέ, σύμφωνα με τα στελέχη της μητρικής εταιρείας. Ελπίδα τους σε αυτό το πλαίσιο είναι να σταθούν απέναντι στη Starbucks. “Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος μεγάλος ανταγωνιστής των Starbucks στη μεσαία και στην πιο ακριβή αγορά καφέ”, προσθέτει ο Τζέφρι Γιανγκ, επικεφαλής της εταιρείας έρευνας αγοράς Allegra Group, στο Λονδίνο. Στόχος της JAB είναι να προσφέρει
προϊόντα, που δεν έχουν οι υπάρχουσες αλυσίδες της.
Πηγή: fnbdaily.com
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top