ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

savidis

Συνεχίζει με αργά αλλά σταθερά βήματα ο Ιβάν Σαββίδης τις επαφές του με τους τηλεοπτικούς σταθμούς συζητάει με όλους χωρίς ακόμη να έχει προκύψει κάποιο ορατό
αποτέλεσμα. Ωστόσο, από το περιβάλλον του προέδρου του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν την πρόθεσή του να συνεργαστεί με κάποιον ιδιοκτήτη από τα υπάρχοντα κανάλια και να μην προχωρήσει μόνος του στη σύσταση από μηδενική βάση ενός νέου τηλεοπτικού σταθμού.
Ταυτόχρονα από τις κινήσεις του ομογενούς επιχειρηματία προκύπτει ότι δίνει μεγάλη σημασία στο project, και δεν βιάζεται, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο.Και επειδή πολλά παθήματα με τον ΠΑΟΚ τού έγιναν μαθήματα, θέλει δίπλα του τεχνοκράτες που να ξέρουν τη δουλειά της τηλεόρασης.
ο Ιβάν Σαββίδης εξελίσσεται σε έναν προσεκτικό και συνετό παίκτή που γρήγορα κατάλαβε ότι όπως είναι η ελληνική αγορά, ο μόνος τρόπος για να αποσβέσει την επένδυσή του, να μην πετάξει τα λεφτά του και για να δημιουργήσει ένα σοβαρό κανάλι που θα προσελκύσει διαφήμιση… πρέπει να προχωρήσει σε συνεργασία με κάποιον από τους λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς, στη βάση ιδιωτικοοικονομικών κριτηρίων, με αυστηρά τεχνοκρατικούς όρους.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top