ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Με βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστεί ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα. Έρχονται τα πρώτα χιόνια από την Πέμπτη. Δείτε την πρόγνωση του καιρού κατά τόπους τις ερχόμενες μέρες!

Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστεί το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα την επόμενη εβδομάδα. Ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και φαινόμενα ομίχλης και χαμηλής ορατότητας την Τετάρτη, ενώ από την Πέμπτη αναμένονται τα πρώτα χιόνια στα ορεινά.

Τρίτη

Καιρός: Στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός.

Άνεμοι: Στα Δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Τετάρτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσιες στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη

Καιρός: Στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.

Άνεμοι: Στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ

Θερμοκρασία: Σε πτώση από τα βόρεια.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top