ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Εκθέτει τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του το απίστευτο σκηνικό που κατέγραψε η κάμερα! Δες την αντίδραση δύο παικτών όταν δίνεται εντολή να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια!



Στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων του ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ αποχώρησε από το γήπεδο και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, μετά την τέταρτη διακοπή του αγώνα λόγω καπνογόνων.

Ο τεχνικός της ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς, έκανε χαρακτηριστικό νόημα στους παίκτες του να φύγουν από το χορτάρι, ωστόσο φαίνεται πως δε συμφωνούσαν όλοι με την απόφαση του προπονητή τους.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Γκάρι Ροντρίγκες, που ήταν δίπλα στον Σέρβο τεχνικό, να του φωνάζει προσπαθώντας να τον ηρεμήσει και να τον μεταπείσει.

Ο Βλάνταν Ίβιτς τον αγνόησε και πήγε προς τη φυσούνα, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να πλησιάζει και να μιλά στον συμπαίκτη του. Ο Αφρικανός εξτρέμ τού εξήγησε τι συμβαίνει και έδειξε κι αυτός απορημένος με την εντολή του προπονητή του!

Μάλιστα, οι δύο παίκτες διστάζουν χαρακτηριστικά να ακολουθήσουν τον Βλάνταν Ίβιτς στα αποδυτήρια και παραμένουν αρχικά στον αγωνιστικό χώρο!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο...
Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top