ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η προσοχή του ιατρικού επιτελείου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι στραμμένη στον
Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η προσοχή του ιατρικού επιτελείου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι στραμμένη στον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, από τη στιγμή που ο Ρέτσος είναι τραυματίας, και ο Πάουλος Μπέντο δεν θα ήθελε να προχωρήσει σε… αλχημείες για το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του.
Σύμφωνα με τους γιατρούς των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Ισπανός οπισθοφύλακας αναμένεται να αγωνιστεί, όμως όλα θα φανούν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Από την πλευρά του, και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και χθες έκανε αποθεραπεία. Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε με τον Σέρβο χαφ, και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ του διεθνούς άσου, προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς.
Εν τω μεταξύ, στην «ερυθρόλευκη» αποστολή θα επανέλθει και ο Μάρκο Μάριν, αντί του Μανθάτη ή του Μπουχαλάκη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε το «μήνυμά» του στον Γερμανό άσο.
Πηγή: sport-fm.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top