ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οσκαρ ατυχίας στον Παναθηναϊκό, πολύ άσχημα μαντάτα για τον Μάρκους Μπεργκ!

Δεν έχει προηγούμενο η κακοδαιμονία που χτυπάει τον Παναθηναϊκό!
Ο Μάρκους Μπεργκ ανάβεσε σήμερα πυρετό και δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον αποψινό "τελικό" με τη Σταντάρ Λιέγης, με το Τριφύλλι να χάνει στο σημαντικότερο ευρωπαϊκό του ματς τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του...

Ο Στραματσόνι ήταν σκασμένος όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ξενοδοχείο της ομάδας, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ Παναγιώτης Κουλουμέντας προσπαθεί με κάθε τρόπο, αλλά παρότι έπεσε ο πυρετός του Σουηδού το μεσημέρι με τέτοια εξασθένιση του οργανισμού του (ταλαιπωρείται από την Κυριακή με ίωση, ενώ έμεινε δύο ημέρες άυπνος λόγω της περιπέτειας του παιδιού του) είναι πρακτικά απίθανο να αγωνιστεί απόψε. 

Λιγότερο οριακά είναι τα πράγματα για τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος δεν είναι απολύτως καλά (100%), αλλά είναι σε θέση να παίξει με τα τωρινά δεδομένα (ο Ιβανόφ δεν προβλέπεται να ξεκινήσει καθώς μόλις ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατό του) και έτσι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα στην τριάδα των μετόπισθεν μαζί με Μολέδο και Σάμπα. 

Τη θέση του Μπεργκ στο αρχικό σχήμα προβλέπεται να πάρει ο Σεμπάστιαν Λέτο που μαζί με τον Ρινάλντι είναι τα δύο διαθέσιμα 9άρια της ομάδας.

Πηγή: sdna.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top