ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο Έλληνας άσος απέδειξε στο χορτάρι και με όσα έγιναν έξω από αυτό, πως θα γίνει πολύ μεγάλος παίκτης, ένας πραγματικός ηγέτης στον Ολυμπιακό. Μιλάμε για τεράστια μαγκιά!


Μπορεί να μη σκόραρε, ωστόσο ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης τού Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη κόντρα στην Αστάνα (4-1).

Ήταν αυτός που ξεκίνησε τον αποψινό πάρτι, όταν χόρεψε με την μπάλα και ξάπλωσε στο χορτάρι έναν άτυχο αμυντικό, για να δώσει στη συνέχεια το έτοιμο γκολ στον Φιγκέιρας για το 1-0. 

Ο Φορτούνης σήμερα τα έκανε όλα, εκτός από το να βρει δίχτυα, κάτι που έψαξε μόνο στα τελευταία λεπτά τού αγώνα. 

Το πιο σημαντικό, όμως, που πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης ο Φορτούνης ήταν ότι κέρδισε -ξανά- το σεβασμό των φιλάθλων τού Ολυμπιακού.

Κατάφερε να τον χειροκροτήσει όλο το Καραϊσκάκη και να φωνάξει ρυθμικά το όνομά του. Μπορεί να φαίνεται "λίγο", όμως για τον νεαρό άσο των Πειραιωτών ήταν κάτι πολύ δύσκολο, καθώς σε καμία περίπτωση δεν είχε ξεχάσει τη γιούχα που είχε ακούσει πριν μερικούς μήνες στα προκριματικά από τους φιλάθλους τής ομάδας.

Ο "Φορτού" τράβηξε πολλά το τελευταίο διάστημα. Μετά τις αποδοκιμασίες από την εξέδρα, ήρθαν οι τραυματισμοί και στη συνέχεια ο παραγκωνισμός από τον Πάουλο Μπέντο. Ο αρχηγός, όμως, των Ευρθρολεύκων δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε, δούλεψε πολύ σκληρά και δικαιώθηκε. Όχι απλά ξανακέρδισε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα, αλλά κατάφερε να αποδείξει πως είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ.

Είναι ελάχιστοι οι παίκτες στην ιστορία τού Ολυμπιακού που αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο και κατάφεραν να γυρίσουν το κλίμα και μάλιστα τόσο γρήγορα. Τεράστιος μάγκας!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top