ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η Μίλι Τέιλορ είπε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Εβαλε στεφάνι για δεύτερη φορά στη ζωή της, παρά τα 86 της χρόνια.

Φορώντας το μοβ νυφικό που η ίδια είχε σχεδιάσει παντρεύτηκε τον επίσης 86χρονο Χάρολντ Μόρινσον με τα παιδιά της και τα εγγόνια της να βρίσκονται στην τελετή.

Η Μίλι γνωρίζει τον Χάρολντ πάνω από 60 χρόνια, με τον νέο της άντρα να ήταν καλεσμένος στον πρώτο της γάμο. Οι δυο τους δεν είχαν καμία επαφή κατά τη διάρκεια αυτών των δεκαετιών, με τη σχέση τους να ξεκινά μετά από μια συνάντησή τους στην εκκλησία. Οταν ο Χάρολντ αρρώστησε, η Μίλι τον πήγαινε κάθε Κυριακή στην εκκλησία.
«Αυτή είναι η όμορφη γιαγιά μου Μίλι Τέιλορ-Μόρινσον, η οποία παντρεύτηκε το σαββατοκύριακο στα 86 της. Εγινε 86 πριν από μία εβδομάδα και ο νέος της άντρας θα κλείσει τα 86 τον Δεκέμβριο», έγραψε ένα από τα εγγόνια της και συμπλήρωσε:

«Η γιαγιά μου ήταν παντρεμένη με τον παππού μου για 41 χρόνια, μέχρι να φύγει από τη ζωή. Σχεδόν 25 χρόνια μετά από αυτό βρήκε και πάλι την αγάπη, με την οικογένειά μας να μην μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη για εκείνη».

«Αυτή είναι η πραγματική απόδειξη πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ο καθένας μπορεί να βρει την αγάπη ξανά», καταλήγει.

Η φωτογραφία της Μίλι με το μωβ νυφικό έχει συγκεντρώσει πάνω από 76 χιλιάδες likes στο Facebook και έχει μοιραστεί πάνω από 7,5 χιλιάδες φορές.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top