ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Τι κι αν έκανε το ντεμπούτο στη Σούπερ Λιγκ μόλις την περασμένη αγωνιστική, έχει μπει στο στόχαστρο ξένης ομάδας και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή!

Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να μη βγάζει πλέον τα ταλέντα τού παρελθόντος, ωστόσο πολλές ξένες ομάδες στέλνουν σκάουτερ στη χώρα μας, ώστε να τσεκάρουν νεαρούς παίκτες, ψάχνοντας για κάποιο "διαμάντι", το οποίο μπορούν να αποκτήσουν σε μικρή ηλικία και να το "επεξεργαστούν" καταλλήλως.  

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως υπάρχει τώρα στη Super League, με νεαρό και ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν και έκανε μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο το ντεπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό!

Ο λόγος για τον 18χρονο αριστερό μπακ τού Ατρομήτου, Αλέξανδρο Κατράνη, ο οποίος έπαιξε εξαιρετικά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το όνομά του είχε εμφανιστεί ξανά στην επικαιρότητα, μετά το πολύ καλό παιχνίδι που είχε κάνει το καλοκαίρι, στη φιλική νίκη της ομάδας του Περιστερίου με 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό τού Βίκτορ Σάντσεθ. 

Μπορεί, λοιπόν, ο νεαρός άσος να μην έχει μέχρι πρότινος παρουσία στη Super League, ωστόσο την Κυριακή υπήρχε άνθρωπος από γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα στο Περιστέρι για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι αποκλειστικές πληροφορίες τού SportDog, ο Ατρόμητος γνώριζε από πριν τη συγκεκριμένη άφιξη και γι' αυτό επισπεύστηκε το ντεμπούτου του μικρού, ο οποίος τα πήγε περίφημα.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σκάουτ τσέκαρε τον Αλέξανδρο Κατράνη, καθώς αυτό ήταν το τρίτο σκάουτινγκ που του έγινε. Οι δύο προηγούμενες ήταν εμφανίσεις με τις μικρές εθνικές ομάδες που προφανώς είχαν εντυπωσιάσει τον ξένο "κατάσκοπο", για να κάνει άλλο ένα ταξίδι στην Ελλάδα για χάρη του 18χρονου αμυντικού. 

Ο Ατρόμητος γνωρίζει το όνομα της ομάδας που ενδιαφέρεται και την προοπτική που υπάρχει να πάρει καλά χρήματα από πιθανή πώληση τού Αλέξανδρου Κατράνη. Γι' αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες μέσα στη χρονιά. Ο μικρός είναι μεγάλο ταλέντο και στο Περιστέρι ετοιμάζονται για μεγάλο deal...
Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top