ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Στα μωρά και τα μικρά παιδιά αρέσει να βάζουν πράγματα στο στόμα τους, που είναι και ο λόγος που οι γονείς ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο  να προστατεύσουν το σπίτι για τα μωρά τους και να απομακρύνουν ενδεχομένως επικίνδυνα αντικείμενα οικιακής χρήσης, όπως κέρματα ή απορρυπαντικό από την εμβέλειά τους.Ένα ζευγάρι ήξερε πόσο εύκολα τα μωρά μπορεί να πνιγούν ή να καταπιούν μικροαντικείμενα και πάντα έκαναν ότι μπορούσαν για να τα προστατεύσουν. Ωστόσο, ποτέ δεν συνειδητοποίησαν το ένα θανατηφόρο στοιχείο που άφησαν να βρίσκεται μέσα στο σπίτι μέσα σε παιχνίδια, τηλεχειριστήρια, και ακόμη και μερικές ευχετήριες κάρτες.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Allison Rees βρήκε την 14 μηνών κόρη της να κλαίει και να κάνει εμετό, που ήταν παράξενο αν λάβετε υπόψη πως τίποτα δεν είχε συμβεί. Η Rees και ο σύζυγός της έσπευσαν το μωρό στο νοσοκομείο, αλλά τους έστειλαν σπίτι, όταν σταμάτησε ο εμετός και η μικρή φαινόταν να είναι μια χαρά.
Photo by Mike Keating
Οι γονείς κατέληξαν να πάνε την Isabella πίσω στο νοσοκομείο αρκετές φορές μέσα σε δύο εβδομάδες, και κάθε φορά αποτύγχαναν να συνειδητοποιήσουν ότι το μωρό είχε καταπιεί μια μικρή αλλά θανατηφόρα μπαταρία που είχε κολλήσει στο λαιμό της.

Στις 4 Ιανουαρίου, η Allison βρήκε την Isabella στην κούνια της, σε μια λίμνη αίματος. Την έσπευσαν κατευθείαν στα επείγοντα, καθώς έκανε εμετό, με ξεραμένο αίμα. Οι γιατροί πήραν τελικά μια ακτινογραφία, και συνειδητοποίησαν τι ήταν λάθος, αλλά η Isabella τραγικά απεβίωσε στο χειρουργικό τραπέζι από καρδιακή ανακοπή.
Photo by Choice
Οι γονείς τώρα προσπαθούν να προειδοποιήσουν άλλους γονείς για τους κινδύνους που υπάρχουν μέσα στο σπίτι μας για τα μικρά παιδιά.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top