ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Αναμφισβήτητα ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που αποπνέουν έναν σπάνιο κοσμοπολίτικο αέρα και, βέβαια, όχι άδικα αφού ως γνήσιο γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιά αν μη τι άλλο έχει υιοθετήσει από νωρίς τους βασικούς κανόνες του στυλ και της κομψότητας.

425533
Ο λόγος για την Νατάσα Παζαΐτη που ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας μέρας που μας συστήθηκε ως σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ενθουσιάζοντας ιδιαίτερα με την εκλεπτυσμένη φιγούρα και το σπινθηροβόλο βλέμμα της. Στοιχεία που όπως αποδεικνύουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από την πρόσφατη εμφάνισή της στην Ομόνοια, προκειμένου να τακτοποιήσει διάφορες οικογενειακές υποχρεώσεις, διατηρούνται αναλλοίωτα ακόμα και 20 χρόνια μετά.
425535
Στο κατώφλι των 50, εκείνη, με εκτενή πια εμπειρία στο χώρο της χειρουργικής μαστού, έχει καταφέρει να είναι μία από τους πιο καταρτισμένους γιατρούς-χειρουργούς στην Ελλάδα, μα πάνω απ’ όλα μια καθ’ όλα ολοκληρωμένη γυναίκα που έχει συνειδητοποιήσει από νωρίς ότι η αξία της ζωής πηγάζει από τις καθημερινές στιγμές με τον σύζυγό της και τα 12χρονα δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο.
425536
Πηγή: youweekly.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top