ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Σε ζώα ανήκουν τα οστά που εντόπισαν οι Βρετανοί αστυνομικοί κατά την πρώτη μέρα των ερευνών για τον Μπεν στην Κω.

Όπως δήλωσε στο "Τούνελ" ο Έλληνας επιθεωρητής και μέλος της βρετανικής ομάδας κ. Παναγιώτης Δέδες, ο ανθρωπολόγος και οι αρχαιολόγοι που συμμετέχουν στην επιχείρηση εξέτασαν επιτόπου σε ειδικό εργαστήριο που έχει στηθεί στον τόπο τα ευρήματα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για οστά και οστάρια ζώων.

Οι έρευνες συνεχίζονται για δεύτερη μέρα στην περιοχή Ηρακλής και συγκεκριμένα σε οικόπεδο που δεν είχαν ψάξει με το ειδικό σκάνερ το 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί κομμάτια υφάσματος, τα οποία εξετάζονται για να διαπιστωθεί η προέλευση τους. Η πρώτη φάση της επιχείρησης αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου δέκα μέρες.
Η αγωνία για την οικογένεια του μικρού Μπεν, που χάθηκε το καλοκαίρι του 1991, κορυφώνεται. Η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ είναι σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα των αστυνομικών που βρίσκονται στην Κω και ενημερώνεται για κάθε εξέλιξη.

Προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της δήλωσε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης: "Ζω καθημερινά με τον φόβο των χειρότερων ειδήσεων. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου δεν ήταν ο Μπεν νεκρός μέχρι τώρα...Ξυπνάω κάθε μέρα και βρίσκω το μαξιλάρι μου μουσκεμένο από δάκρυα. Θα μπορούσα να είχα θρηνήσει το παιδί μου και να προχωρήσω. Αξίζαμε την αλήθεια πριν από είκοσι πέντε χρόνια..".

Πηγή: anikolouli.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top