ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τον κόουτς που νιώθει ότι με τον ΑΠΟΕΛ παίζει το κεφάλι του. Ποιον βασικό βγάζει από την ενδεκάδα και ποιον βάζει στη θέση του; Καυτό παρασκήνιο

Μπορεί να μη βρίσκεται ούτε δυο μήνες στον πάγκο τού Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο νιώθει την καρέκλα του να τρίζει, καθώς οι επιλογές του και η τελευταία ήττα από τη Λάρισα έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Ο Πορτογάλος έχει μπροστά του δυο πολύ κρίσιμα ματς, με ΑΠΟΕΛ στο Europa League και με ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για το πρωτάθλημα, στα οποία έχει αντιληφθεί ότι παίζει το κεφάλι του, αφού αν η ομάδα του δεν τα κερδίσει, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Γι' αυτό το λόγο ο τεχνικός των πρωταθλητών ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να επαναφέρει στην ενδεκάδα παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία. Όπως είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση τού Μπρούνο Βιάνα για το αυριανό παιχνίδι.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος αποτελεί προσωπική επιλογή τού Πάουλο Μπέντο, ο οποίος για να τον στηρίξει τον έχει χρησιμοποιήσει βασικό στα τελευταία ματς, ωστόσο, πλέον, με την κατάσταση να μοιάζει οριακή για τον Πορτογάλο, ο Μπρούνο Βιάνα εκτιμάται πως θα καθίσει στον πάγκο.

Κάτι η μηδενική εμπειρία τού Βραζιλιάνου από ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάτι το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο εισηγήθηκε την απόκτησή του, μπορεί να προκαλέσουν από τη μία έξτρα πίεση στον παίκτη και από την άλλη κατακραυγή κατά του προπονητή, αν ειδικά στραβώσει το ματς με κάποιο λάθος τού παίκτη.

Μπορεί ο Πορτογάλος να μην πιστεύει ιδιαίτερα τον Ισπανό στόπερ, ωστόσο στο φόβο μήπως ο μικρός Βραζιλιάνος δεν πάει καλά σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, ετοιμάζεται να ρίξει στη μάχη τον Αλμπέρτο Μποτία, προκειμένου να μη ρισκάρει και εκτεθεί.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top