ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

«Δεν θα σταματήσω να ψάχνω την υπόθεση δολοφονίας του αδελφού μου, αν δεν βρω τον εντολέα και τους εκτελεστές με τα Καλάσνικοφ. Θα τους ψάχνω μέχρι το τέλος της ζωής μου. Ο Μπάμπης έφυγε σαν το σκυλί στα αμπέλι.  Ξανανοίγω την υπόθεση γιατί ναι υπάρχουν καινούργια δεδομένα. Θα ζητήσω καταθέσεις από τους μάρτυρες και υπάρχει λόγος που σας το λέω αυτό», δήλωσε στη Freddo η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008.

Η Λίτσα Λαζαρίδη ξεσπά και αναφέρει πως «πονάω για τον αδελφό μου. Θέλω να δω τις καταθέσεις και τι κατέθεσαν. Υπάρχουν και άτομα που έχουν συμμετοχή στο να ξέρουν τι έγινε εκείνη τη νύχτα», λέει και επικεντρώνεται στα «πολύ κοντινά του πρόσωπα» όπως τονίζει.  «Αυτά το κοντινά του πρόσωπα θα κληθούν εκ νέου, ώστε να δώσουν νέες καταθέσεις».

Τη ρωτάμε αν μιλάει για την τελευταία σύντροφο του αδελφού της, ή την πρώην σύζυγό του Πόπη Μαλλιωτάκη, «Η Πόπη δεν έχει καμία ανάμειξη με τη δολοφονία, ούτε και γνώριζε το παραμικρό. Είχαν χωρίσει. Το άλλο όνομα το είπατε εσείς. Δεν θα ονομάσω εγώ. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια άτομα που έμεναν μαζί του στη σουίτα, στη Βούλα. Αυτά τα άτομα θα καλέσει ο εισαγγελέας για νέες καταθέσεις».

Πηγή: youweekly.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top